Trabzon’da yüksek kat tartışması

Onlar kim; Açıkla başkan!

Trabzon’da yüksek kat tartışması

Haber61/Haber Servisi Yorum Haber Levent Ustabaşı - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı imar açıklaması kafalarda soru işaretleri bıraktı.

“Biz menfaatleri için seslerini gür çıkarmaya çalışanların gürültülerine bakmaksızın haklarını hukuklarını tanıyarak yasaları uygularken, sessiz yığınların, yani şehrin hakkını da yerine getirmekle vazifeliyiz” diyen Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, ilçelerde ve beldelerde yapılan yüksek katları kendilerine dayatmaya çalıştıklarını ima etti.

Buna izin vermeyeceklerinin altını çizen Gümrükçüoğlu, “ben bir tadilat projesi yaptım ve getirdim, İlçe de kabul etsin Büyükşehir de kabul etsin. Anlaşma da yaptım, dairelerimi de sattım” diye akıllara ziyan ve ülkemizin hiçbir yerinde görülmeyen bir kanunsuzluk olamaz. Yani hiç kimse kendisini her şeyin yerine koyup da karar veremez. Bir de “2014’ten öncekiler yaptı bende yapayım” diyenlere şehir adına diyoruz ki, ‘bir ormanın yangında mesela yarısı yandı diye diğer yarısı da yansın denemez.’” diye çıkıştı.

Şimdi herkes kim bunlar? diye sorgulamaya başladı.

Başkan Gümrükçüoğlu’nun bu isimleri kamuoyuna açıklamasını gerektiği düşüncesinde. Ayrıca Trabzon’daki ilçe belediye başkanlarından böyle bir tutum içine giren varsa neden Başkan Gümrükçüoğlu’nun buna izin verdiği da tartışma konusu oldu. Zira kentin ağabeyi konumunda olan bir makamda oturuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber