Trabzon’da yol çalışması: Ulaşım kontrollü sağlanıyor

Trabzon’da devam eden yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle bazı güzergâhlarda ulaşım tek şeritten sağlanıyor.
Trabzon’da yol çalışması: Ulaşım kontrollü sağlanıyor

Trabzon, Rize, Giresun ve Artvin illerinde devam eden yol yapım, bakım, onarım ve heyelan çalışmaları nedeniyle birçok güzergâhta ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Trabzon’daki çalışmalar

Trabzon–Rize yolu 21-25. km’ler: Üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle Rize yönü trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Trabzon–Rize yolu 23. km (Araklı/Yalıboyu): Yaya üst geçidi montaj çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Beşikdüzü–Trabzon yolu 42-44. km (Akçaabat şehir geçişi): Yaya kaldırımı yapım çalışması nedeniyle Trabzon yönünde trafik tek şeride düşürüldü.

Trabzon şehir geçişi – Kemik Hastanesi Kavşağı: Yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Trabzon–Maçka yolu 3-25. km: Kablo ve mekanik tesisat montaj çalışmaları nedeniyle trafik her iki yönde tek şeritten veriliyor.

Yeni Zigana Tüneli: Yangın algılama, söndürme ve havalandırma sistemleri kontrol çalışmaları kapsamında belirli saatlerde trafiğe kapatılarak ulaşım eski Zigana Geçidi üzerinden sağlanıyor.

Karadeniz Sahil Yolu

Giresun–Trabzon, Trabzon–Rize ve Rize–Artvin güzergâhlarında yol boyu gelişim, ağaç budama, üst yapı yenileme ve yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolların her iki yönünde ulaşım tek şeritten ve kontrollü şekilde devam ediyor.

İç ve bağlantı yolları

Artvin, Yusufeli, Şavşat, Bayburt, Düzköy, Şalpazarı, Beşikdüzü ve Vakfıkebir bağlantılarında yol yapım çalışmaları ile heyelanlar nedeniyle bazı kesimlerde ulaşım servis yolundan veya tek şerit üzerinden sağlanıyor.

Kaynak:karayolları genel müdürlüğü

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.