Trabzon’da yaralı Uzman Çavuş’tan acı haber

Trabzon’da çıkan çatışmada yaralanan Uzman Çavuş’tan acı haber geldi.

Trabzon’da yaralı Uzman Çavuş’tan acı haber

Haber61 – Haber Servisi - Trabzon’un Maçka İlçesinde bu sabah saatlerinde çıkan çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Osmangazi Çetingöz şehit oldu.


İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin arama tarama faaliyeti yaptığı sırasında sıcak temas sağladığı terörist grupla girilen çatışma sırasında açılan ilk ateşte yaralanan Uzman Çavuş Osmangazi Çetingöz Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırılmıştı.

Edinilen sin bilgiye göre Uzman Çavuş Çetingöz’ün yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.

YOZGAT DOĞUMLU

Uzman Çavuş Osmangazi Çetingöz'ün 24 yaşında olduğu ve Yozgat doğumlu olduğu öğrenildi. Trabzon İl Jandarma Alay Komutanlığı'na geçtiğimiz Mart ayında ilk görev yeri olarak tayin olduğu ortaya çıktı.

Kocaeli'nde yaşadığı ve 2 Mayıs tarihinde nişanlandığı öğrenilen Çetingöz'ün geçtiğimiz Ocak ayında İzmir Yeni Foça 7. Jandarma Komando Eğitim Alayı Komutanlığı'nda eğitime başladığı, 17 Mart tarihinde annesi ve babasının da katıldığı mezuniyet töreni ile uzman çavuş olduğu öğrenildi. 

Trabzon’da yaralı Uzman Çavuş’tan acı haber

Trabzon’da yaralı Uzman Çavuş’tan acı haber

Trabzon'da teröristlerle sıcak temas
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler