| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 03 Haziran 2025 23:30 Güncellenme tarihi: 03 Haziran 2025 23:34

Trabzon’da selin izleri siliniyor: Büyükşehir sabaha kadar çalışacak

Beşirli ve Moloz’da etkili olan sel sonrası Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 184 personel ve 165 araçla çamur temizliğine devam ediyor. Çalışmalar sabaha kadar sürecek.

Trabzon'da bu sabah etkili olan şiddetli yağış nedeniyle oluşan sel ve su taşkınlarının meydana getirdiği olumsuzluklara müdahale sürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sel sularının getirdiği çamurları temizleyerek gün ağardığında her iki bölgede hayatı normale döndürmek için büyük gayret sarf ediyor.

b4.webp

Trabzon'da sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel ve su baskınlarından etkilenen Beşirli ve Moloz'da çamur temizleme çalışmaları devam ediyor. Şehrin en hareketli bölgeleri olan iki noktada selin getirdiği çamur birikintilerinin temizlenmesi için yoğun çaba harcayan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarının sabaha kadar süreceği açıklandı. 

b2.webp

Caddeler, yaya kaldırımları ve su baskınına uğrayan iş yerlerindeki çamur birikintilerinin temizlenmesi için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Kanca, "Başkanımız Ahmet Metin Genç’in talimatları doğrultusunda bütün ekiplerimizi, sel ve su baskınlarından en çok etkilenen Moloz ve Beşirli semtlerimize yönlendirdik. 184 personel ve 165 araç ile çalışmalarımız sürüyor.

bb.webpx

Yeni günün ilk ışıklarıyla birlikte hayatı normale döndürmeyi, yaya kaldırımlarımızı sel artıklarından tamamen temizlemeyi ve esnaflarımızın dükkanlarını sorunsuz olarak açabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

b.webp

Kaynak: Trabzon Büyükşehir Belediyesi

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

O
OFLU TÜRK
1 yıl önce

TRABZON DAHİL HİÇ BİR ŞEHRİMIZİN ALTYAPISI İYİ DEĞIL GEÇİCİ ÇÖZÜMLERLE İŞLER YAPILIYOR UZUN VADELİ KALICI HİZMETLER YAPILMALI TRABZONDA ŞEHRİN İÇİNDEKİ SANAYİLER NEDEN DIŞARI ALINMIYOR OTOPARK SORUNU HALLEDİLEMİYOR HER TARAF ARAÇLARLA İŞGAL EDİLMİŞ HASTANEYİ SU BASIYOR KAMU BİNALARININ YETERLİ OTOPARKI YOK MERKEZDE BAZI SOKAKLAR ARAÇ GİRİŞİNE KAPATILMALI SAHİL YOLUNDAKİ TRAFİK BİR TÜRLÜ ÇÖZÜLEMİYOR KAŞÜSTÜ HASTANEDE OTOPARK YETERSİZ ÇÜNKÜ HASTANE ÇOK UYGUNSUZ YERE YAPILMIŞ SADECE LAF ÜRETİLİYOR