| Keşfet
Trabzon Haber Yayın tarihi: 11 Mart 2025 11:03 Güncellenme tarihi: 11 Mart 2025 11:14

Trabzon'da seferlere sis engeli!

Trabzon'da sis nedeniyle birçok sefer ertelendi.

Trabzon Havalimanı'nda bu sabah etkili olan yoğun sis nedeniyle bazı uçuşlar iptal edildi. Görüş mesafesinin düşmesi sebebiyle özellikle İstanbul ve Ankara'dan gelen seferlerde aksamalar yaşandı.

İptal edilen uçuşlar:

PC2811 - İstanbul Sabiha Gökçen (08:15)
TK2827 - İstanbul (09:55)
VF4285 - Ankara (10:00)

Bazı uçuşlar ise gecikmeli olarak gerçekleştiriliyor. İstanbul Sabiha Gökçen'den gelmesi planlanan PC2819 seferi 11:50 yerine 13:15'te yapılacak.

Havalimanı yetkilileri, hava koşullarının düzelmesine bağlı olarak gün içinde uçuş trafiğinin normale dönebileceğini belirtti. Yolcuların havayolu şirketlerinden uçuşlarıyla ilgili güncel bilgileri alması tavsiye ediliyor.

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

G
gago
1 yıl önce

günümüzde hava kirliliğinden dolayı olabiliyor.

E
Ersan G
1 yıl önce

Trabzon uçağı buradaki sis nedeni ile Rize’ye indi. Nasıl iner ? Pilot Rizeli miydi ? Uyan eyyyy Trabzonlu. Rizelilerin tersi durumdaki feryadı arşu alaya çıkardı oysa !!

Z
zeynep
1 yıl önce

Rize - Pazar'da sis az olmuş olabilir.

A
Aslan
1 yıl önce

Ankara Trabzon uçağındaydım. Ajet havada 5-6 tur attı inişe geçti olmadı pas geçip Rize-Artvin havalimanına iniş yaptı. Otobüslerle Trabzon'a gönderdiler bizi. Rize'de sisten eser yoktu.