Trabzon’da polis fuhuş yuvasına dönen işletmelere acımadı!

Trabzon’da yapılan denetimlerde 12 bin kişinin sorgulaması yapıldı.

Trabzon’da polis fuhuş yuvasına dönen işletmelere acımadı!

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda son 1 haftada 12 bin 402 kişinin sorgulaması yapılırken; 8 Tabanca, 2 Av Tüfeği, 213 Adet Fişek, 5 Delici Kesici Alet, 48,35 Gr Esrar Maddesi, 4,31 gr Metamfetamin, 5,96 gr Bonzai, 20 Paket Kaçak Sigara, 138,5 Litre Kaçak İçki, 4 Adet senet (Tefecilik), 3 Adet Değerli Evrak (Tefecilik) ele geçirildi.

Yapılan çalışmalarda fuhuşla mücadele kapsamında daha önce hakkında işlem yapılan 4 konaklama tesisine 90 gün süreyle, 2 ikamete 30 gün süreyle Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından kapatma cezası uygulandı.

Emre Aykırı Davranış, Rahatsız Etme, Hıfzıssıhha Kanunu ve diğer konularla ilgili 209 şahıs hakkında idari işlem yapıldı.

konaklama tesisine 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanununa muhalefetten 9 bin 832’ şer TL idari para cezası uygulandı.

Değişik suçlardan arama kaydı olan toplamda (52) şahıs yakalanmış, bu şahıslardan (16)’ sı tutuklandı.

Kayıp olarak aranan (7) şahıs bulundu ve Kasten Yaralama, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma, 6136 SKM, Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ve Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma suçları başta olmak üzere 225 olay aydınlatıldı ve 201 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler