Trabzon’da özel bireyler Neşeli Saatler etkinliği ile eğlendi

Ortahisar Belediyesi, özel bireylerin sosyal hayata aktif katılımını desteklemek amacıyla hayata geçirdiği ‘Neşeli Saatler’ etkinliğiyle çocuklara ve annelerine unutulmaz bir gün yaşattı.
Trabzon’da özel bireyler Neşeli Saatler etkinliği ile eğlendi

Ortahisar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda dezavantajlı grupların sosyal yaşama daha güçlü şekilde katılımını sağlamak amacıyla özel gereksinimli çocuklar ve anneleri için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Lisansız İnsan Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Neşeli Saatler’ etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu.

trabzonda-ozel-bireyler-neseli-saatler-etkinligi-ile-eglendi

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR UNUTULMAZ ANLAR YAŞADI

Özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata katılımını artırmak ve anne-çocuk etkileşimini güçlendirmek amacıyla düzenlenen etkinliğe, 10 özel gereksinimli çocuk anneleriyle birlikte katıldı. Atlı karınca, çarpışan oto, oyun havuzları ile masa ve makine oyunlarını deneyimleyen çocuklar gönüllerince eğlenirken, anneleriyle birlikte keyifli anlar yaşadı.

trabzonda-ozel-bireyler-neseli-saatler-etkinligi-ile-eglendi

BAŞKAN KAYA: “MUTLULUKLARI BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, özel bireylerin yaşamın her alanında aktif yer almasını önemsediklerini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Amacımız çocuklarımızın ve kıymetli annelerimizin yüzünü güldürmek, gönüllere dokunmaktır. ‘Neşeli Saatler’ gibi etkinliklerle çocuklarımızın mutluluğunu artırırken, annelerimizle de güçlü bağlar kuruyoruz. Özel bireylerimizin yaşam kalitesini yükselten, sosyal entegrasyonlarını güçlendiren bu tür etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz.”

trabzonda-ozel-bireyler-neseli-saatler-etkinligi-ile-eglendi

ANNELERDEN TEŞEKKÜR

Etkinliğe katılan anneler, Ortahisar Belediyesi’nin özel bireylere yönelik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 

 

Kaynak:Ortahisar Belediyesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.