Trabzon’da otobüs seferleri yeniden düzenlenecek

Trabzon’da otobüs sefer saatleri yeniden düzenlenecek.

Trabzon’da otobüs seferleri yeniden düzenlenecek

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı yapıldı.

Meclis toplantısında otobüs sefer saatleri ile Çukurçayır dolmuşları ile yaşanan sıkıntı gündeme geldi.

CHP Grup Başkanvekili Tugay Şahin Başkan Murat Zorluoğlu’na, “Trabzon’da otobüs hatlarında dikkatimi çeken bir şey var. Bazı hatlarda otobüsler boş gidiyor. Ayrıca Çukurçayır’da bir olay yaşandı, oraya misilleme olarak otobüs seferleri konuldu ama onlar da boş gidiyor. Bu israf değil mi?” sorusunu sordu.

Şahin’in sorusuna cevap veren Zorluoğlu “Belediye otobüslerinin seferleri ile alakalı optimizasyon yapılacak. Arkadaşlarımız bununla alakalı bir hazırlık yapıyorlar bana sunum gerçekleştirecekler. Çukurçayır’daki olay ile alakalı ise malumunuz orada dolmuşlar bir ara kontak kapattı. Misilleme değil de alternatif olarak oraya otobüs koyduk. Misilleme yapmayız çünkü oradaki şoför arkadaşlarımız da bizim esnafımız. Zaten oraya bir hat koyacaktık. Güzel dönüşler yapıldı. Dediğim gibi optimizasyon içerisinde tekrar bakacağız ve gerekli düzenlemeleri yaparız. Bizim de amacımız bu hizmeti en ekonomik anlamda sağlamak” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber