Trabzon'da kar devam edecek mi? Trabzon hava durumu. 30 Ocak 2017

Trabzon'da kar yağışı etkili oldu. Peki kar yağışı devam edecek mi? İşte Trabzon'un 5 günlük hava durumu. 30 Ocak 2017

Trabzon'da kar devam edecek mi? Trabzon hava durumu. 30 Ocak 2017

Haber61 Haber Servisi

Cuma gününden itibaren Trabzon ve ilçelerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı bugün de devam ediyor. Şehrin özellikle yüksek yerleşim yerlerinde ulaşımda zorluk çekilirken ara sokaklarda da buzlanma oluştuğu görüldü.

Trabzon Valiliği de kar yağışı nedeniyle gece saatlerinde yaptığı açıklamada" Yoğun kar yağışına bağlı olumsuz hava şartları nedeniyle 30 Ocak 2017 Pazartesi günü 1 gün süreyle Trabzon İl genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile kamu personelinin idari izinli sayılmalarına Valiliğimizce karar verilmiştir. İlgililere duyurulur. " ifadelerine yer verdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise vatandaşlara önümüzdeki 3 gün etkili olacak olan kar yağışı için çağrı yaptı. Başkan Gümrükçüoğlu yaptığı çağrıda, "Kar yağışının etkili olacağı önümüzdeki 3 günde (Pazartesi, Salı, çarşamba)özel arabaları ile yola çıkmamalarını, çıkmak zorunda olduklarında ise mutlaka kar lastikleri ile trafiğe çıkmalarını önemle rica ediyoruz" dedi.

TRABZON 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloj Genel Müdürlüğ'nden edinilen bilgilere göre Trabzon'da kar yağışı çarşamba gününe kadar devam edecek.

Bugünün (pazartesi) kar yağışı ile devam edileceği gösterilen raporda hava sıcaklığı ise 0 derece olarak belirtliliyor. Salı ve Çarşamba günleri kar yağışının süreceği ve hava sıcaklığının yine 0 derece olacağı bildirildi. Perşembe günü hava biraz daha soğuyacak ve -1 derece olacak ancak kar yağışı yerine hava parçalı bulutlu olacak. Cuma günü ise yine parçalı bulutlu ve hava sıcaklığı 0 derece olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler