Trabzon’da belediyeler arasında video polemiği! Vatandaş hizmet bekliyor

Trabzon’da son dönemde Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Ortahisar Belediyesi arasında sosyal medya üzerinden yürütülen videolu polemikler tartışma konusu oldu.
Trabzon’da belediyeler arasında video polemiği! Vatandaş hizmet bekliyor

Trabzon’da son dönemlerde Büyükşehir ile Ortahisar Belediyesi arasında videolu atışmalara sahne oluyoruz. Bir gün Büyükşehir, bir günde Ortahisar Belediyesi videolar yaparak kamuoyu oluşturmaya çalışıyor.

Videolarda bugüne kadar yapılan icraatlar anlatılırken, karşı tarafa da yapmadıkları vaatler hatırlatılıyor.
Her yapılan video hem teknik hem de içerik anlamında hem kalitesiz, hem de oldukça seviyesiz!

Her iki taraf da bu videolarla kendilerine taraf bulup kamuoyu oluşturmaya çalışıyor…
Fakat her iki taraf ciddi bir yanılgı içinde…
Vatandaş kimin ne yaptığını veya yapmadığını çok iyi analiz ediyor…
Bunun için videoya veya farklı paylaşımlara gerek yok!

Üstelik uzun zamandan beri süregelen bu kavgalardan vatandaşlar oldukça rahatsız…
Çünkü halk kavga değil, icraat bekliyor!
Vatandaş vergi veriyor ve karşılığında bu vergilerle hizmet bekliyor. Sanki belediyeleri yönetenler kendi şahsi paralarını harcıyormuş gibi davranmaları aklı alır gibi değil!

Kimin parası ile kime keyfi bağışlıyorsunuz!

Millet kirasını nasıl ödeyeceğini, sofrasına nasıl ekmek getireceğini, nasıl ısınıp yaşamını idame ettireceğini, çocuğunun okul masraflarını nasıl karşılayacağını, borç batağından nasıl kurtulacağını düşünürken, sizleri bu basit, seviyesiz ve gereksiz polemiklerle muhattap olmak zorunda mı?

Artık kendinize çeki düzen vermenin zamanı gelmedi mi?
Trabzon halkı seçimi yaptı. Kimin hangi belediyeyi yönetmesine karar verdi.
Sizlerin de bu karara uymaktan başka çareniz yok!

Atasözünde ifade edildiği gibi;
“Ya bu deveyi güdeceksiniz, ya da bu diyardan gideceksiniz!”

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum