| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 27 Mayıs 2026 08:43

Trabzon’da Avni Aker sahası için çalışmalar başlıyor: İhalesi yapıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Avni Aker Millet Bahçesi’nde yapılacak sentetik çim saha projesinde ihale süreci tamamlandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in “Burada yeniden top oynatacağız” sözleriyle duyurduğu Avni Aker Millet Bahçesi Sentetik Çim Saha Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. 13 milyon 253 bin liralık proje ile Yavuz Selim’de amatör futbol ruhu yeniden yaşatılacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in, “Burada yeniden top oynatacağız” diyerek söz verdiği Avni Aker Millet Bahçesi Sentetik Çim Saha Projesi’nde önemli bir aşama daha geride kaldı. İhalesi yapılan projenin sözleşme süreci tamamlandı, önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanılacak.

trabzonda-avni-aker-sahasi-icin-calismalar-basliyor

ÇOCUKLAR FUTBOLU BU RUHLA ÖĞRENECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yavuz Selim sahasının Trabzon'un futbol hafızasında çok özel bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, “Burada yeniden top oynatacağız diye söz vermiştim. Amatörün ruhunu tekrar orada yaşatacağız. 8-14 yaş arası çocuklarımız futbolu, Trabzon’da futbolun ve Trabzonspor’un doğduğu bu yerde öğrensin. O ruhu hissetsin. Aileler keyifle vakit geçirirken, çocuklarımız antrenman ve maç yapsın” dedi.

ÇALIŞMALAR YAKIN ZAMANDA BAŞLAYACAK

Proje kapsamında Avni Aker Millet Bahçesi içerisinde 6 bin metrekare sentetik çim imalatı yapılacak. 45x90 metre ölçülerinde futbol sahası oluşturulacak alanda, yedek kulübeleri de yer alacak. Ayrıca sahanın çevresindeki 980 metrekarelik yürüyüş yolu yenilenerek vatandaşların kullanımına sunulacak. 13 milyon 253 bin liraya ihalesi gerçekleştirilen projenin yapımına önümüzdeki günlerde başlanılacak.

Kaynak: Trabzon Büyükşehir Belediyesi

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

R
Reissee
1 ay önce

Her şeyi seçim oy sandık için yapınca böyle oluyor işte…sorsan bu ağalara her şeyi düşünüp taşınıp yapmışlardır..şimdide yaptıkları ayı…mecliste racon kesiyorlar sokakta vatandaşa açın kesiyorlar kendi içlerinde parti içi toplantılarda birbirine racon kesiyorlar ..kanun kitap diyorlar Çin iyi yaptıkları işi köye gelip kaynak sularımıza su saati takmak..haciz göndermek vesaire ..emekli maaşı 20 Bin , hepinize Necip Fazıl ın Sakarya şiiri destanı yeter..düşün yakamızdan ..herkese iyi bayramlar

L
Lahz61
1 ay önce

Milletin aklıyla dalga geçiliyor. Yıkılırken alkışlayanlar şimdi yine alkışlıyor. .yavuz selimin Trabzonun futbol hafızası olduğu gerçeğinin yeni farkına varmış başkan.. Şimdi yavuz selimi de tekrar yaptım diye oy istersin yazık valla

K
KİTABIN ORTASINDAN
1 ay önce

Burada, bildiğimiz amatör musabakalar oynanacakmı? Şayet oynanmayacaksa fantaziden ileri gitmeyen bir şey olur.