| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 01 Ekim 2024 21:46 Güncellenme tarihi: 03 Ekim 2024 13:13

Trabzon'da asırlık çınarı unutmadılar

AK Kadınlar 1 Ekim Dünya yaşlılar gününde Trabzon'da yaşayan 106 yaşındaki Kadir Bülbül'ü ziyaret etti.

AK Kadınlar 1 Ekim Dünya yaşlılar gününde Trabzon'da yaşayan 1918 doğumlu Kadir Bülbül'ü ziyaret etti.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in eşi Arzu Genç ve partililer 1 Ekim Dünya yaşlılar gününde Trabzon'da yaşayan 106 yaşındaki Kadir Bülbül'ü ve huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Yaşlılarımızın duası bize yeter diyen Başkan Cihan, ayrıca tüm ilçe kadın kolları başkanlıklarına da "yaşlılar günü" kapsamında çalışmalar yürütülmesi konusunda talimat verdi.

haber-61.jpg

AK KADINLAR HEP BİRLİKTE
Yıldızlı Huzurevini de ziyaret eden Başkan Cihan'a İl yöneticileri haricinde Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'in eşi Yasemin Ekim, Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ve Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdür Vekili Fatma Fidan Kara da eşlik etti. Başkan Ayfer Cihan'ın teşkilatın tüm kadınları ile koordineli çalışması ise gözden kaçmadı.

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

A
Ahmet
1 yıl önce

Hala utanmadan sıkılmadan arlanmadan bu garibanların içine çıkabiliyorsunuz ya pes doğrusu.

T
tın li
1 yıl önce

bize hergün yaşlılar günü ama devlet baksın diyenle çok hatalılar elleri öpülesi dedeler nineler her gün ziyaret edilmeli..evlatlar da ana ve babalarını buralara bırakmamalı

şebelek cahid
1 yıl önce

bunlarda milenyum yüzü var