Trabzon'da alacaklarını tüple tahsil edince

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat İlçesinde alacaklı olduğu kişinin dükkânına arkadaşlarıyla giden S.Ö, işletmede bulunan 114 tüpü alarak gidince başı derde girdi. Haber61’in edindiği bilgiye göre; S.Ö, alacaklı olduğu iddiasına bulunduğu F.H’

Trabzon'da alacaklarını tüple tahsil edince

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat İlçesinde alacaklı olduğu kişinin dükkânına arkadaşlarıyla giden S.Ö, işletmede bulunan 114 tüpü alarak gidince başı derde girdi. Haber61’in edindiği bilgiye göre; S.Ö, alacaklı olduğu iddiasına bulunduğu F.H’nin işletmesine girdi. Bir süre tartıştıktan sonra şahsın dükkanında bulunan 114 adet tüpü O.Ö ve M.D’nin de yardımı ile arabasına koydu. F.H, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek durum hakkında bilgi vererek şikayetçi oldu. Polis olayla alakalı soruşturma başlatarak S.Ö, O.Ö ve M.D’yi ilçe emniyet müdürlüğüne getirdi. Burada yapılan çalışmalar sonrasında şahıslar adliyeye sevk edildi. O.Ö ve M.D, serbest kalırken S.Ö tutuklanarak cezaevine koyuldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber