Trabzon’a acı haber geldi: Memleketinde son yolculuğuna uğurlanacak
Dernek üyesi Nazım Aydın’ın eşi Fatma Aydın, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Cenazesinin Trabzon’da defnedileceği bildirildi.
Yayınlanma:
İstanbul Taşocağı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerinden Perdeci Nazım Aydın’ın eşi Fatma Aydın hayatını kaybetti.
Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Fatma Aydın’ın cenazesinin İstanbul’dan Trabzon’a götürüleceği öğrenildi.
Trabzon’a acı haber: 6 yaşında hayatını kaybetti
TRABZON’DA DEFNEDİLECEK
Merhumenin cenazesinin, Trabzon’daki köyünde toprağa verileceği bildirildi.
BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLANDI
İstanbul Taşocağı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Fatma Aydın’a Allah’tan rahmet dilenerek ailesi ve yakınlarına başsağlığı temennisinde bulunuldu.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Trabzon Haber

