Trabzon Valisi Ustaoğlu'na CHP'den tepki

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nun paylaşımına CHP'den tepki geldi.

Trabzon Valisi Ustaoğlu'na CHP'den tepki

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la fotoğrafını paylaşıp "Dün, bugün , yarın ve her daim..." diye yazdı.

AKP'nin Twitter'da "#Erdoğanınyanındayız" etiketiyle başlattığı sosyal medya kampanyasına bürokrasinin üst düzey isimlerinin de katılması tepkiye neden oldu.

Ustaoğlu, Twitter hesabından Erdoğan'la Ahlat'taki Selçuklu Meydan Mezarlığı'nda çekilmiş fotoğrafını paylaşıp "Dün, bugün , yarın ve her daim..." diye yazdı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Vali Ustaoğlu'nun paylaşımına "Şahsımın valisi!" diyerek tepki gösterdi. Torun, "Tarafsız olması gereken devlet pozisyonlarının siyaset yapmasında beis görmüyorlar onu anladık da, militan deyince de kızmayın be kardeşim!" ifadelerini kullandı.

25-26. Dönem CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen de yaptığı açıklamada "Bir Vali böyle bir tweet atıyorsa, o ülkede hiç kimse hukuk devleti, Anayasa ve devletin valisinden bahsedemez. Bu günler geçer. Adalet asla unutmaz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber