| Keşfet
Trabzon Haber Yayın tarihi: 24 Mart 2021 11:57

Trabzon Valiliği'nde Şehir Hastanesi toplantısı

Trabzon Valiliği'nde Şehir Hastanesi ile ilgili toplantı yapıldı.

Trabzon’da yapılması planlanan Şehir Hastanesi ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

900 yataklı olacak olan hastanenin yapım süreci ile ilgili değerlendirme toplantısı Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ve diğer paydaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda hastanenin yapım sürecinde çalışacak olan kurumların neler yapacağı ve nasıl bir yol izleneceği ile ilgili görüş alış verişi yapıldı.

Toplantıların bundan sonra düzenli olarak gerçekleştirileceği öğrenildi.

Haber61 - Haber Servisi - 

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

A
ahmet celep
5 yıl önce

Dogasi harika olan Trabzon’da yapılması planlanan Şehir Hastanesi simdi gide gide giderler nerede ses gürültü yogunluk , egsoz dumani yogun , trafigin yogun oldugu yere insa ederler.

U
Ugur yeter
5 yıl önce

Ben sehir hastanesinin yer konusunda bir fiyasko olduguna inananlardanim rant boyle buyuk bir sey olmali bir sehrin kaderini bile etkiliyor Trabzon guneye buyumek zorunda bir sehirdir bunu hala anlamayan zihniyetler kazanmakta zorluk cekiyor yenicumadan sonra koy olan bir sehirden bassediyoruz anlamak bu kadar zor olmamali bence

Y
yakun
5 yıl önce

Müteahhitler ticarethane kuracak, sıkıntısı devlet memurlarına dert olmuş. Nasıl yapsak yandaş müteahhit daha çok kazanır hesabı peşine düşmüşler.

S
Suat
5 yıl önce

Atasu barajının oraya koyun hani kaşüstünde yapmıştınız ya onun gibi. Sonra yol ortalarına da mazgalları eklemeyi unutmayın.