Trabzon Üniversitesi öğrencileri Ankara'da!

Trabzon Üniversitesi öğrencileri Ankara'da düzenlenen teknik geziye katıldı.

Trabzon Üniversitesi öğrencileri Ankara'da!

Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğü tarafından Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin kariyer planlama süreçlerini desteklemek amacıyla teknik gezi düzenlendi.

Ankara’da gerçekleşen teknik gezi programının ilk gününde Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi ziyaret edilerek çalışma ve araştırma imkânları, çeşitli sergiler ve kütüphaneler gezildi. Programın devamında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ziyaret edilerek Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Türkiye Marka Ofisi, Halkla İlişkiler Dairesi, Basın ve Yayın Dairesi, Personel ve Eğitim Dairesi uzmanları tarafından çalışma alanları ve kariyer fırsatları hakkında öğrencilere sunumlar yapıldı. Teknik gezi programının ikinci gününde ise Anadolu Ajansı, TRT Yayıncılık Tarihi Müzesi, TRT Genel Müdürlüğü ve haber stüdyoları ziyaret edilerek öğrencilerin teorik bilgilerinin uygulama deneyimleriyle desteklenmesi sağlandı.

Trabzon Üniversitesi öğrencileri Ankara'da!

KARİYER YOLCULUKLARINDA ÖNEMLİ BİR KAZANIM

Gezi programı hakkında açıklamada bulunan Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep Çolak, “İletişim Fakültesi öğrencilerimizin kariyer planlama süreçlerine katkı sağlamak, ülkemizin iletişim alanındaki öncü kurumlarında yürütülen çalışmaları ve hayata geçirilen projeleri görmelerini sağlamak, kariyer fırsatları hakkında bilgilendirmek ve bununla birlikte akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemek amacıyla böyle bir teknik gezi düzenledik. Gezinin öğrencilerimiz için oldukça faydalı ve verimli geçtiğini ve kariyer yolculuklarında önemli bir kazanım olduğunu ifade edebilirim. Gezimize paydaşlığı ve yakın iş birliği anlayışı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürümüz Sayın Murat Güler’e ve mesai arkadaşlarına, desteklerinden dolayı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e, İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdem Taşdemir’e ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekilimiz Sayın Ali Haydar Baş’a teşekkür ederiz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler