Trabzon Tarih Müzesi izdihamla açıldı

Trabzon Tarih Müzesi'nin açılışında Bakan Soylu izdihamı yaşandı.

Trabzon Tarih Müzesi izdihamla açıldı

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi tarafından hizmete giren Trabzon Tarih Müzesi törenle açıldı.

Cumhuriyet ve Osmanlı dönemlerine ait fotoğraflar, gazeteler, vesikalar ve pek çok tarihi eserin sergilendiği Trabzon Tarih Müzesinde ayrıca Atatürk ve Trabzonspor köşesi de bulunuyor. 

Osmanlı ve Cumhuriyet tarihini Trabzon penceresinden aydınlatan tarih müzesinin açılışında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Müzenin açılış törenine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Milletvekilleri Salih Cora ve Muhammet Balta, eski bakanlardan Faruk Nafiz Özak, AK Partili ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Törenden sonra müze binasından çıkarak aracına binmek üzere hareket eden Bakan Soylu, sorunlarını anlatmaya çalışan kalabalığın arasında kaldı. Kalabalıktan çıkamayan Bakan Soylu, programını yaklaşık bir saat geciktirerek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Bakan Soylu ile görüşmek isteyen bir kadın fenalaşınca sağlık ekipleri müdahale etti. Vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinleyen Bakan Soylu, daha sonra alkışlar eşliğinde aracına bindi.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber