Trabzon kırmızı ışık konusunda sınıfta kaldı

Trabzon’un il merkezi ve ilçelerinde yapılan trafik denetimlerinde en çok ceza kırmızı ışık ihlali ve Telefonla yüzünden oldu.

Trabzon kırmızı ışık konusunda sınıfta kaldı

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri trafafından yapılan denetimler sonucunda 347 araca 94 bin 012 TL para cezası kesildi.

Kesilen cezaların çoğunun kırmızı ışık ihlalinin ve cep telefonu ile seyir halinde konuşmaktan olması dikkat çekti.

İşte Yapılan kontroller ve kesilen cezalar:

Toplam ( 1378 ) araç sorgulandı,

17 Araca/Sürücüye Muayenesiz araç kullanmak, 163 Araca/Sürücüye Kırmızı ışık kuralına uymamak, 24 Araca/Sürücüye emniyet kemeri bulundurmamak ya da takmamak, 52 Araca/Sürücüye seyir halinde cep telefonu kullanmak, 5 Araca/Sürücüye trafik işaret ve levhalarına uymamak, 1 Araca/Sürücüye sürücü belgesi olamadan araç kullanmak, 2 Araca/Sürücüye sürücü belgesi geri alındığı halde araç kullanmak, 1 Araca/Sürücüye trafik düzeni ve güvenliği ile ilgili yükümlülüklere uymamak, 8 Araca/Sürücüye zorunlu mali sorumluluk sigortasını yaptırmamak, 2 Araca/Sürücüye abartı egsoz, 1 Araca/Sürücüye yönetmelikte belirtilen şartlar dışında geriye dönmek veya geriye gitmek ve 71 Araca muhtelif maddelerden olmak üzere toplam 94 bin 012 TL Cezai işlem uygulandı. 4 araç ise trafikten men edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber