Trabzon Demiryolunda önemli adım

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu Haber61’e konuştu.

Trabzon Demiryolunda önemli adım
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu Erzincan – Trabzon ve Batum – Trabzon Demiryolları konusunda önemli adımların atılacağını söyledi.

Haber61 TV’de yayınlanan Trabzon Gündeminin Şifreleri programına telefonla bağlanan Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’un yıllardır beklediği Demiryolu projesi konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

SUAT HACISALİHOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN

Hacısalihoğlu, “Başbakanımız Erzincan – Trabzon ve Batum – Trabzon Demiryolunu açıkladı. Her ikisini aynı anda açıkladı. Başbakanımız bakanlık yaptığı dönemlerde de Türkiye’nin acil ulaştırma ve lojistik sorunları nelerse, onlara hızlı bir şekilde girerek uygulamaya geçti. Bugün ülkemizin mevcut durumunu hepimiz yakından takip ediyoruz. Sayın Başbakanımızın bu konuyu ele aldığını bildiğimize ve açıkladığına göre bu şu demektir. Bu konularla ilgili hem Erzincan – Trabzon hem Batum – Trabzon Demiryollarının bağlantısı ile ilgili önemli adımlar atılacağının habercisi niteliğinde olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Başbakanımız bu konularda çok tecrübeli. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Bu konuda da gelecek adına önemli müjdeler bize verdiğini söyleyebiliriz.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber