Trabzon'daki cinayette yeni gelişme

"Zanlının ifadesi gerçek dışı"

Trabzon'daki cinayette yeni gelişme
Trabzon'un Ortahisar İlçesi Değermendere Mahallesi'nde gerçekleşen cinayetin ardından yenibir gelişme daha yaşandı.

Gürcistan Uyruklu Nihaliney M. tarafından Necati K. isimli şahıs bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayın ardından zanlı ifadesinde Necati K'yı zan altında bırakıcı ifadeler kullanmasının ardından olayın tamamiyle alacak verecek meselesinden kaynaklandığı ifade edildi.

Cinayete kurban giden Necati K.'nın ailesinden edinilen bilgilere göre, Necati K. kendi evindeyken alacaklısı olan Gürcü Nihaliney M. eve geldi. Aralarında yaşanan tartışma esnasında zanlı, Necati K.'yı bıçaklayarak öldürdü. Aile zanlının suçunu hafifletebilmek adına Necati K'yı suçlayayıcı ve yıpratıcı ifadeler kullandığını kaydetti. Necati K.'nın oğlu Gökalp K. yaptığı açıklamada zanlının ifadesini yalanlayarak " Babamın o kişiden alacağı vardı. Zanlının ifadesindeki gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Zanlı, tamamen babamı ve ailemizi yıpratmak adına ve suçunu tahrik gibi göstermek için emniyeti, basını ve dolayısıyla kamuoyunu yanıltıcı bir ifade vermiştir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber