Trabzon'da vahşet! Köpeğe silahla ateş ettiler

Trabzon'da bir köpeği silahla ateş ederek yaraladılar.

Trabzon'da vahşet! Köpeğe silahla ateş ettiler

Haber61 - Özel haber - Atakan Kadıoğlu / Trabzon’un merkez Doğançay mahallesi, Düzmahalle mevkiinde geçtiğimiz günlerde bir fino cinsi orta ırk köpeğe, kişi yada kişilerce tabanca ile ateş edildiği öğrenildi. Köpeğin sol ön bacağına isabet eden merminin kemiği parçaladığı ve kolda ciddi hasara yol açtığı belirtildi.   

TEDAVİ ALTINA ALINDI!

Olay geçtiğimiz hafta Trabzon merkeze bağlı Doğançay Mahallesi, Düzmahalle mevkiinde gerçekleşti. Ortahisar Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini arayan vatandaşlar, mahallelerinde bir köpeğin sol ön bacağından vurulduğunu ve hayvanın acılar içinde feryat ettiği ihbarında bulundular.

Bunun üzerine Ortahisar Belediyesi Veteriner Hizmetlerine bağlı sağlık ekipleri yaralı hayvana ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra. hayvan tedavi merkezine getirdiler. Ortahisar Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezin’de tedavi altına alınan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.  

Uzun zamandan beri Doğançay’da yaşayan ve mahallenin maskotu olan köpeği hangi cani ya da canilerin yaraladığı merak konusu.

BU VAHŞETİ GÖRMEZDEN GELEMEYİZ!

Konuyla ilgili olarak Haber61'e konuşan Doğançay Mahallesi muhtarı Muhammet Satılmış, köpeğin vurulma olayını yeni öğrendiği belirterek, "büyük bir şok içindeyim. Mahallemiz sakinleri hayvanları çok sever ve bakımlarıyla yakından alakadar olurlar. Hemen hemen her evde bir evcil hayvan beslenir. Olayı ilk kez sizden duyuyorum. Gerekli araştırmaları yapıp, olayın soruşturulması için yetkili mercilere başvuruda bulunacağım. Bu kadar hayvan severin yaşadığı mahallemizde, bu vahşeti görmezden gelmemiz mümkün değil" dedi.

Haber61 - Haber Servisi - 

Trabzon'da vahşet! Köpeğe silahla ateş ettiler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber