Trabzon'da sosyal medyadan fuhuş avı! Transseksüel şahıs yakalandı

Trabzon'da fuhuş yaptığı tespit edilen Transseksüel birey hakkında işlem yapıldı

Trabzon'da sosyal medyadan fuhuş avı! Transseksüel şahıs yakalandı

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'da Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro ekipleri cinsel içerikli sosyal medya hesapları üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Son yapılan çalışmalarda bugün,  Transseksüel bireyin fuhuş amaçlı müşteri temin ettiği, bir ikamette para karşılığı birlikte olduğu tespit edildi.  Adli makamlardan alınan kararla, Fuhuş maksatlı ikamete geldiği tespit edilen bir şahıs ile fuhuş maksatlı ikameti kullanan G.Ü. isimli transseksüel şahıs tespit edildi.

G.Ü. isimli şahıs hakkında Fuhşa Teşvik Aracılık ve Zorlama suçundan işlem yapıldı.

Ayrıca idari para cezaları uygulanması ve ikametin kapatılması amacıyla oluşturulan dosyanın, ilgili Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonuna gönderileceği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "İl merkezi ve ilçelerimizdeki tüm konaklama yerlerinde kamu sağlığını ve ahlakını tehdit eden fuhuş faaliyetleri tarafımızdan sıkı bir şekilde takip edilmeye ve operasyonel çalışmalar yapılmaya devam edilecektir." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber