Trabzon'da sanayi esnafı zorda

Sanayi girişlerine park edilen araçlar esnafı zorda bırakıyor.

Trabzon'da sanayi esnafı zorda

Sanayi girişlerine park edilen araçlar esnafı zor durumda bırakıyor. Özellikle Büyük Sanayi Sitesi'nin köprü altı girişine park eden araçlar giriş ve çıkışları engelliyor. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Pehlivan, Trabzon’un Sanayi Siteleri'nin girişlerine park edilen araçların esnafı zor durumda bıraktığını söyledi. Sabahın erken saatlerinde gelen servis minibüsleri ve otobüslerin Büyük Sanayi Sitesi girişindeki köprü altının kenarlarına park etmelerinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirten Pehlivan “Köprünün altı oval olduğu için sadece orta yerinden yüksek araçlar geçebiliyor. Kenarları araç park ettiği zamanda büyük bir sıkıntı yaşanıyor ve bazı araçlar geri dönmek zorunda kalıyor. Bununla ilgili olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne müracaatta bulunduk. Bölme talebinde de bulunduk ama bize bir geri dönüş yapılmadı. Köprü altının iş yerine çevrilerek kullanıldığını görüyoruz. Yetkililerin buraya bir an evvel el atıp bu sorunu çözmelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzon'da sanayi esnafı zorda

Trabzon'da sanayi esnafı zorda

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber