Trabzon'da muhtarlıkta darp iddiası

Trabzon'da muhtar ve vatandaş davalık oldu

Trabzon'da muhtarlıkta darp iddiası

Haber61/Haber Servisi - Levent USTABAŞI

Trabzon’da muhtarlıkta darp iddiası... Çit nedeniyle tartıştığı muhtar tarafından darp edildiğini iddia eden vatandaş, kamera görüntüleriyle jandarmaya giderek muhtardan ve arkadaşından şikayetçi oldu.

Olay Aktoprak Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre Yalçın Elmas,  muhtarlık karşısında bulunan evinin önüne çit yaptı.  Bu çitlere tepki gösteren Aktoprak Köyü Muhtarı Hasan Bülbüloğlu ile Elmas tartışmaya başladı. Sonunda Muhtar Bülbüloğlu, kendisini muhtarlığa çağırdı. Burada saldırıya uğradığını öne süren Elmas, daha sonra jandarmaya şikayetçi oldu.Jandarma ekipleri soruşturma başladı. Muhtar ile Elmas’ın ifadesine başvurdu.  

Yalçın Elmas ifadesinde “Ben evde oturduğum esnada dışardan, ‘Sen kimsin sen buraya neden çit yaptın senin buraya çit yapmaya hakkın yok’ diye bağırışma sesi duydum. Bende hemen dışarıya çıktım. Muhtar Hasan Bülbüloğlu,’Yoldaki çitleri neden buraya koydunuz’ diye bağırdı. Bende ‘Buradan geçen kamyonların evimin önünden geçerken evime çarpma ihtimaline olmasından dolayı koydum’ dedim. Hasan da ‘bunları buraya koyamazsınız. Siz kimsiniz ki bunları buraya koydunuz’ dedi. Bende kendisine, ‘Burası bizim olduğundan dolayı buraya çit koydum’ dedim. Daha sonra Hasan Bülbüloğlu,  ayağı ile çitlere tekme vurarak, ‘Ben bunları kırarım kimse bana karışamaz sen herifsen karının arkasına saklanma herifsen sen karşıma çık, gel muhtarlığa orada konuşalım’ dedi. Bende muhtarlığa gittim odasına girdiğimde ‘sen ne yapmak istiyorsun Hasan, çitlere neden vurdun? Çitlere vurarak ölmüş anama küfür etmiş oldun’ dedim. Hasan da, ‘sen bana burada bağıramazsın sen kimsin’ dedi ve kolumdan tutarak dışarıya attı. Bende orda sinirlenerek, ‘ben bu köyü yakarım, yıkarım’ dedim. Bu lafı deyince Erkan İkram isimli şahıs bana saldırmaya çalıştı ancak oradakiler araya girdiler. Erkan’a benim seninle değil muhtarla işim var dedim. O sırada bayılmışım. Muhtardan ve saldırgandan şikayetçiyim” şeklinde konuştu.

Muhtar Bülbüloğlu, suçlamaları reddederken o da Yalçın Elmas’tan şikayetçi oldu. Olayla ilgili görgü tanıkları dinlenirken kamera kayıtları incelemeye alındı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler