Trabzon'da gece yarısı araç kurşunlandı! Perde arkasından 8 ay önceki cinayet olduğu öne sürüldü

Trabzon'da gece yarısı araçları kurşunlanan aile isyan etti "Yardım edin, Trabzon'da mafya var"

Trabzon’un Ortahisar İlçesi’ne bağlı Soğuksu Mahallesinde bir araç kurşunlandı. Olayın perde arkasında 8 ay gerçekleşen cinayetin olduğu öne sürüldü.



Edinilen bilgilere göre; dün gece saatlerinde Soğuksu Mahallesi’nde bulunan 1405 Nolu sokakta bulunan bir sitenin otoparkında park halindeki araç kimliği belirsiz iki kişi tarafından kurşunlandı. Yüzlerini gizleyen iki kişi otomobile altı el ateş ederek olay yerinden hızla uzaklaştı.
Olayın ardından polis ekipleri konuyla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.


CİNAYETİ İŞLEYENLER MESAJ VERDİ İDDİASI
Haber61’in edindiği bilgilere göre kurşunlanan aracın sahibinin 8 ay önce cinayete kurban giden Furkan Öztürk’ün babasına ait olduğu öğrenildi. Baba Harun Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada cinayet kurbanı Furkan Öztürk’ün mahkemesi öncesinde olayın gerçekleşmesinin tesadüf olmadığını vurgulayarak oğlunu öldüren kişilerin kendilerine mesaj vermek için olayı gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Baba Harun Öztürk ve Anne Ayhan Öztürk yakınları ile birlikte bugün Trabzon Valiliği önüne gelerek ölen Furkan Öztürk’ün fotoğrafıyla “Adalet istiyoruz” diyerek çağrıda bulundu.

Baba Öztürk burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
Bundan 8 ay önce bir komşunun çocuğu dövüş ediyordu benim torunum araya girdi. Araya girmemizin nedeni de çocuklar birbirine şamar attılar ayırdık gönderdik. Azmettiren çocuk, bayramın ikinci günü arıyorlar benim çocuğumu “torununu al Çeşmekent’e gel” gidiyorlar özür diliyorlar. Özür diledikten sonra gece 12de plan yaparak geliyorlar kapımızın önüne benim çocuğu çağırıyorlar aşağı indiriyorlar. Çocuğuma bir yumruk atıyor çocuğum bayılıyor ben o sırada uyuyorum ondan sonra “yanındakine vur oğlum vur onları” diyor, vuruyorlar. Biz oradan çocuğumuzu alıp hastaneye gidiyoruz. Hastane önünde biz baygın haldeyiz.

KİM BU MAFYA
Geliyor bize hastanede saldırıyor, enişteme yumruk atıyor 16 dikiş atıyorlar. “Ben ne oluyor” dedim 10 tane polisin arasından bana yumruk atarak benim çenemi kırıyor. Ben 1 ay evde yattım oradan sallana sallana gidiyor vatandaş ondan sonra emniyet müdürlüğünün önüne geliyor benim torunum 15 yaşındaki torunum 1 gün 15 saat nezarethanede yatıyor hiçbir suçu olmayan nezarethanede duruyor. Adamlar geliyor emniyet müdürlüğünde çocuğumu alıyor torunumu emniyet müdürlüğüne getiriyorlar camdan görüşüyorlar. Kim bu mafya kimdir bunların arkasındaki insanlar ondan sonra mahkememiz var benim mahkemem var ilk mahkememde adliyeye geliyorlar bizim mahkeme gününde bizi tahrik ediyorlar bizim arkamız dönük benim arkamda çocuğum arkadan gelip bana yumruk atmaya çalışıyor. Savcının karşısına da ağzım kanlı çıktım. Ondan sonra bizim aramıza girerek bizim çocuklarda onu darp etti, kimdir nedir biz orada 100 kişiyiz.

GECELERİ UYUYAMIYORUM
Ondan sonra çocuğumu geliyorlar iş yerinde darp ediyorlar silahla vurup kafasını 16 dikiş vuruyor kameralar karşısında ellerinde silahlar ellerinde keleşler bunları emniyet müdürlüğüne verdik bu adamlar hala daha dışarıda geziyor. Sayın Süleyman Soylu senden ricam şu Trabzon’a bir gel burada dur 1 ay burada dur da Trabzon’u keşfet asayişi sağlayın. Ben geceleri uyuyamıyorum nöbet tutuyorum kim geldi kim gitti diye. Doğuda sükûneti sağladın ama Trabzon’da sağlayamadın

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber