Trabzon'da derede bulunan ceset esrarengizliğini koruyor

Trabzon'da dereden çıkan ceset 10 gündür Adli Tıp'ta bekliyor

Trabzon'da derede bulunan ceset esrarengizliğini koruyor
Haber : Şükrü Üçüncü

Trabzon’da 19 Nisan Çarşamba Günü bulunan ve yüzü parçalanmış erkek cesedini kimliği belli olmadı.
 
FABRİKA İŞÇİLERİ BULMUŞTU
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kutlugün Mahallesinde bir fabrikanın işçileri tarafından derede erkek cesedi bulundu. Durum 156 Jandarma ihbar hattına bildirildi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri cesedi kepçe yardımı ile bulunduğu kayadan alarak Trabzon Adli Tıp kuruma sevk etti.
 
ÖN OTOPSİ BOĞULDU DİYOR
 
Adli Tıp kurumunda yapılan ön otopsisinde kimliği belirsiz cesedin  suda boğularak hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Kimlik tespiti için parmak izleri kullanılmak istense de parmaklarında kırılarak deforme olması nedeni ile buda mümkün olmadı. Sahipsiz ceset DNA’sı alınarak İstanbul’a gönderildi. DNA üzerinden kimliğinin tespit edilmesine çalışılacak.
 
BAŞVURANLARDAN DNA ÖRNEĞİ ALINIYOR
 
Öte yandan Artvin, Rize, Gümüşhane ve Trabzon’da Jandarma ile Trabzon Adli Tıp Kurumuna yakınları kaybolan ailelerin başvurduğu öğrenildi. Adli Tıp kurumuna başvuran ailelerden ise DNA örneği alındığı ceset ile uyuşup uyuşmadığı kontrol edilecek. Sahipsiz cesedin Adli Tıp Kurumu morgunda prosedürler gereği bekletildiği öğrenildi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber