Trabzon'da Belediyelerde görevde yükselme sınavı eğitimleri başladı

Murat Zorluoğlu, ‘İtfaiye ve Zabıta Memurlarının Görevde Yükselme Sınavı Eğitimi’ne katıldı.

Trabzon'da Belediyelerde görevde yükselme sınavı eğitimleri başladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) tarafından gerçekleştirilen ‘İtfaiye ve Zabıta Memurlarının Görevde Yükselme Sınavı Eğitimi’ne katılarak belediye personellerine hitap etti.

Zorluoğlu, “Bu eğitim ve sınav sonunda hak eden, hak ettiği kadroya atanacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. 

Eğitimin ve hak edenin hak ettiği kadroya atanmasının önemini bilen bir yönetici olduğunu ifade eden Başkan Zorluoğlu, “Personellerimizin şunu bilmesi lazım: Ben çalışırsam, başarılı olursam, sınavı geçersem, çalıştığım belediyede bir üst kademeye geçebilirim, şef olabilirim, müdür olabilirim. Bu anlayışı yerleştirmemiz lazım. Hak edenin, hak ettiği yere gelmesi lazım. Liyakati, ehliyeti öne çıkarmalıyız. Buna inanan bir yöneticiyim. Kadrolar müsait olduğu sürece bu eğitimleri ve sınavları yenileyeceğiz” diye konuştu.

Trabzon'da Belediyelerde görevde yükselme sınavı eğitimleri başladı

Belediyelerde kurumsal kapasitenin ve hizmet sunum kapasitesinin arttırılmasına çok önem verdiklerini dile getiren Zorluoğlu, özetle şunları kaydetti: “Bu bakımdan hizmet içi eğitim olmazsa olmazımdır. Personelimizin veriminin arttırılması, iş kalitesinin yükseltilmesi, kurum aidiyetin ve performansın geliştirilmesi için hizmet içi eğitimler çok önemlidir. Personelimizin motivasyonun arttırılması ve yükselmesine fırsat sağlanması bakımından da bugün başlattığımız görevde yükselme eğitimlerini çok önemsiyoruz. İnşallah sizler burada çok başarılı şekilde hazırlık dönemini geçirirsiniz, sınavda da başarılı olursunuz. Boş kadrolarımıza mutlaka bu eğitim sonunda yapılacak sınav sonuçlarına göre atama yapacağız. Bu hususta kimsenin şüphesi olmasın. Başarılı olan arkadaşlarımızın, mutlaka bu başarıları karşılığında, durumlarına uyan kadrolara atamaları tarafımızdan gerçekleştirilecektir. Burada boş kadrolarımızın 3 katı aday var. Mecburen kadromuz kadar atama yapacağız ama hiçbir eğitimin faydası yadsınamaz. Burada elde ettiğiniz bilgi ve birikimleri yine iş başında kullanacaksınız. Mutlaka bu eğitimin size, kurumlarımıza ciddi faydası olacaktır. En önemlisi de vatandaşımıza daha kaliteli hizmet sunma hususunda çok faydalı olacaktır. Ben evvela size teşekkür ediyorum. Bu görevde yükselme eğitme katıldınız, yükselmek, daha iyi bir pozisyonda, halkımıza daha iyi hizmet sunmak için irade ortaya koydunuz. Sizlere yürekten başarılar diliyorum.”

Görevde yükselme sınavı eğitimlerine katılan belediye personelleri ise kendilerine bu şansın tanınmasından ötürü Başkan Zorluoğlu’na teşekkürlerini bildirdi.

Trabzon'da Belediyelerde görevde yükselme sınavı eğitimleri başladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber