TİSAŞ Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

TİSAŞ 16 ilde yetkili teknik servis ağı kurdu, 20 ye tamamlayacak.

TİSAŞ Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’dan bir çok yere satış yapan TİSAŞ, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek teknik servis ağı kurdu. Şuana kadar kurulan 16 teknik servis noktası 20’ye çıkarılacak.

TİSAŞ Yurt İçi satış ve pazarlama müdürü Oğuz Bekar “Tabancaların kargo ile nakli devlet kurumları arsında olabiliyordu. Başka bir şehirdeki müşteri kendisi gelmesi gerekiyordu. Tabanca konusunda servis verilmesi konusu ortaya çıktı. Türkiye genelinde 20 şehir belirledik ve yapılan 4 aylık çalışma sonucunda seçici ve titiz davranarak bu şehirlerdeki ustalarla anlaşma yaptık. Bu geri dönülmez kalite serüvenin başı oldu. Bunun sektörde bir farklılık yarattığını gördük. 16 ilde teknik servis ağı kuruldu. Buna ek yapılacak. Doğu İstanbul’da, Avrupa ve Anadolu yakasında ve Doğu Ege’de anlaşmalar yapmak üzereyiz. Bunlarla teknik servis sayısı 20 ye çıkacak. “ ifadelerini kullandı.

Tabanca bizde bir kültür ama doğru kullanmayı bırakın temizlemeyi bile bilmiyoruz ifadelerini kullanan Beker “Yanlış temizleme, yanlış mermi kullanımı gibi bir çok sorunla karşılaşıyoruz. Bunları buraya getirmeden daha hızlı çözmek için çalışma yaptık. Uzaktan bu iş olmuyor.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber