Taşacak Bu Deniz’in sevilen oyuncusundan Sevdam Karadeniz mesajı: “Niye rakip olalım?”
Taşacak Bu Deniz dizisinin yeni sezon tarihi merak ediliyordu. Dizinin sevilen oyuncusu 7 Eylül'e işaret ederken Sevdam Karadeniz dizisiyle ilgili de dikkat çeken yorum yaptı.
TRT1’in sevilen dizisi Taşacak Bu Deniz’in yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak edilirken, dizide Hıdır karakterine hayat veren Trabzonlu oyuncu Erkan Yüce’den dikkat çeken bir açıklama geldi. Yüce, yeni sezonun eylül ayının ilk haftasında başlayabileceğini söyledi.
TAŞACAK BU DENİZ YENİ SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Trabzon’da çekimleri devam eden ve TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Taşacak Bu Deniz dizisinin yeni sezon tarihi merak konusu oldu. Sezon finalinin ardından dizinin ne zaman yeniden ekrana geleceği araştırılırken, dizinin sevilen karakteri Hıdır’a hayat veren Erkan Yüce merak edilen soruya yanıt verdi.
Yeni sezonun başlangıç tarihiyle ilgili henüz kendilerine resmi bir bilgi ulaşmadığını belirten Yüce, dizinin eylül ayının ilk haftasında başlayabileceğini ifade etti.
Yüce, “Tam tarih veremiyorum. Tarafımıza ulaşmış bir bilgi yok. Eylül 7’si gibi başlar diye düşünüyorum. Oyuncular da Eylül’ün ilk haftası gelmiş olur.” dedi.
TAŞACAK BU DENİZ DİZİSİNİN KADROSUNDA DEĞİŞİKLİK OLACAK MI?
Taşacak Bu Deniz’in yeni sezon kadrosunda değişiklik olup olmayacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Kadroda yaşanabilecek değişikliklerle ilgili konuşan Erkan Yüce, basında yer alan isimler dışında kendilerinin net bir bilgiye sahip olmadığını söyledi.
Yüce, “Basından duyulan isimlerdir. Onun dışında bir bilgimiz yok. Bu konuda yapımımız daha iyi bilir. Yeni sezonun bölgemize, Sürmene’mize, Trabzon’umuza ve tüm coğrafyamıza hayırlı olmasını diliyorum. Yeni sezonda da çok güzel dizi olacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
“RAKİP OLARAK DÜŞÜNMEMEK LAZIM”
Trabzon’un Maçka ilçesinde çekilen ikinci bir Karadeniz dizisiyle ilgili de değerlendirmede bulunan Erkan Yüce, yapımların birbirine rakip olarak görülmemesi gerektiğini söyledi.
“Taşacak Bu Deniz’e rakip dizi” söylemlerine karşı çıkan Yüce, bölgedeki dizi ve film çekimlerinin istihdam açısından önemli olduğunu vurguladı.
Yüce, “Rakip neden düşünelim ki. Bölgemizde yapılan işlemlerin istihdama katkısı olan işler. Rakip diye düşünmemek lazım bunu. Çoğu arkadaşlarımız. Onlar da iş yapıyor. Bu gerçekten önemli bir iş. Çok büyük emekler veriliyor. Yapılan tüm yapımların işleri tutsun. Çaycısından, karavancısına, ışıkçısından, teknikçisinden, oyuncusundan, yönetmenine ve senaristine kadar ekmek yiyor. Bunların bir de aileleri var. Onun için işlerimiz hep tutsun. Umarım onlar da çok başarılı olurlar. Reytingleri yüksek olur.” dedi.
