Süleyman Soylu’dan Erzincan – Trabzon Demiryolu sözleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Erzincan – Trabzon Demiryolu ve Trabzon'daki diğer projelerle ilgili konuştu.

Süleyman Soylu’dan Erzincan – Trabzon Demiryolu sözleri

Haber61 - Haber Servisi - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'da katılığı Bayramlaşma töreninde Trabzon'daki projelerle ilgili kopnuştu.


Bakan Süleyman Soylu TBMM’den geçen yasalarla ilgili olarak “Trabzon’a özel iki yasa çıktı. Arsin yatırım adası yasası çok önemliydi. Bilim sanayi bakanı burada incelemeler yapacak. Diğeri şehir hastanesi ile ilgili atılan adımdı. Şuanda TBMM’de bekleyen bir yeni üniversite var. Yeni yasama döneminde bunu gerçekleştireceğiz. Akçaabat’ta yapılacak üniversite” dedi.

DEMİRYOLU ELZEMDİR

Erzincan Trabzon Demiryolu projesi ile ilgili konuşan Bakan Soylu “Erzincan Trabzon Demiryolu projesi bizim için çok elzemdir. Bu hattın bağlanması ve iki ucunun da açık olabilmesi gerçekleşecek. Ç:ok önemli bir proje. Kanunu Bulvarı gerçekleşecek. Uzungöl ile Bayburt’u karaçam arasında yapılacak yol var. Vatandaş bizlerden daha iyi coğrafyayı bildiği için daha iyi değerlendirme yapılır. Bu proje tamamlanmak üzere. KTÜ’ye önemli yatırımlarımız olacak.  Gülcemal projesi çok önemli. Trabzon’da en önemli sorunu biliyoruz alanımız dar.” ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu Avni Aker Stadı ile ilgili olarak ise, “Avni Aker Stadının yıkılıp park olması projesi var. Ufak bir parçası kalacak. Gerisi park olacak. Yavuz selim stadı kalacak. Burada çok önemli atılımlar yapılacak. Bizden öncekiler yaptı. Biz yapacağız, bizden sonrakilerde yapacak.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler