"Siyasi parti ayrımı yapmaksızın meslektaşlarımızın yanındayız!"

Yerel yönetici orman mühendislerine plaket

"Siyasi parti ayrımı yapmaksızın meslektaşlarımızın yanındayız!"

Haber61/Haber Servisi

Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şubesi mahalli idarelerde görev yapan üyelerine düzenlediği bir törenle teşekkür plaketi verdi. 

Orman mühendislerinin yoğun ilgi gösterdiği gecede Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şubesi Başkanı, “Siyasi parti ayrımı yapmaksızın meslektaşlarımızın yanındayız, bizim için önemli olan vatanımıza milletimize yapılan katkıdır” dedi. 

Mahmut Bayramoğlu şöyle devam etti; “Orman mühendisliği Türkiye’de yaklaşık 200 yıllık geçmişi olan bir meslek grubudur. Geçmişten bugüne meslektaşlarımız  sanattan spora siyasete kadar bir çok alanda aktif yer almaktadırlar. Bu gece mahalli idarelerde görev yapan meslektaşlarımıza hizmetlerinden ötürü teşekkür etmek amacıyla toplandık. Şubemiz Üyesi Belediye başkanları ve Meclis üyesi meslektaşlarımız her daim odamızın mesleğimizin meslektaşlarımızın yanında olmuşlardır. Görev yaptıkları süre içerisinde başarılı işler yapmışlardır. Aday olan belediye başkan adaylarımız umarız başarılı çalışmalarına devam ederler.” dedi. 

Gecede Tonya belediye başkanı Osman Beşel’e, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a ve Ortahisar belediye Meclis üyesi Mahmut öksüze hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Osman Beşel’e plaketini Orman Fakültesi dekanı Prof Dr Gürsel Çolakoğlu, Hanefi Tok’a Prof Dr Devlet Toksoy ve Mahmut Öksüz’e Kayhan Altun verdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler