Şampiyon Trabzonspor’un yıldızları resmedildi

Trabzonspor’un yıldız oyuncuları resmedildi.

Şampiyon Trabzonspor’un yıldızları resmedildi

Türkiye’de 2021-2022 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor’un yıldız oyuncuları resmedildi.

2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu şampiyonu Trabzonspor’un şampiyonluğu sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Dünyanın dört bir yanında şampiyonluğu kutlayan bordo-mavili taraftarların sevinç gösterileri dillerden dile geziyor.

Şampiyon Trabzonspor’un yıldızları resmedildi

Trabzonspor’un şampiyonluğuna çok önceden inanan bir taraftar ise, şampiyonluğu bir ressama çizdirdiği tablo ile kutluyor.

Trabzonspor’un sezon içerisindeki birçok maçına giderek takımını yalnız bırakmayan Özkan Şengül, şampiyonluğa olan inancını görkemli bir tablo ile çizdirdi.

Karadeniz Teknik Üniversitesin (KTÜ) Resim-Grafik bölümünden mezun olan ressam Turgut Aygün, Trabzonspor’un 1-0 geriye düştüğü ve son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 kazandığı Galatasaray maçının ardından resmi çizmeye karar verdiklerini belirterek, 3 ay süren çalışma sonucunda tabloyu tamamladığını söyledi.

Şampiyon Trabzonspor’un yıldızları resmedildi

Kendisi de Trabzonspor taraftarı olan Aygün, 80/160 cm boyutlarında, tuval üzerine akrilik tekniği kullanarak şampiyon takımı resmetti. Görenlerin büyük beğenisini toplayan tablonun kompozisyonunda, Karadeniz fırtınasının taraftarların gönüllerinde taht kuran yıldız isimleri Uğurcan Çakır, Marek Hamsik, Anthony Nwakaeme, Edin Vişça, Anastasios Bakasetas, Andreas Cornelius, Abdülkadir Ömür, Vitor Hugo ile takımı şampiyonluğa taşıyarak kulüp tarihine geçen teknik direktör Abdullah Avcı’ya yer verildi.

Üniversiteden mezun olduğu 1999 yılından bu yana 6’sı kişisel olmak üzere birçok karma sergiye katılan, çalışmaları yurtiçi ve yurtdışı koleksiyonlarda yer alan başarılı sanatçı, resim ve Trabzonspor tutkusunu bu çalışmasında birleştirdiğini söylüyor. 

Şampiyon Trabzonspor’un yıldızları resmedildi

Yaşanan şampiyonluktan dolayı son derece mutlu olduğunu ve kelimelerle anlatamayacaklarını resme döktüğünü kaydeden Aygün, “Koyu bir Trabzonspor taraftarıyım. Başkanımıza, yönetime, futbolculara ve teknik ekibe ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. Gönül isterdi ki; tüm oyuncularımıza ve teknik heyete resmimde yer verebileyim ama şimdilik bu kadarı ile çalışmamı tamamlayabildim. Kupa seremonisi için yeni bir çalışmada hepsini resmetmeyi düşünebilirim” ifadelerini kullandı.

Tabloyu hazırlatan Özkan Şengül ise, “Evimin en değerli ve göz önünde bulunan yeri artık bu tablonun. Unutamayacağımız bir şampiyonluk. Baktıkça o duyguları yeniden yaşayacağım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber