Salih Cora’dan Altaylı’ya kınama

Milletvekili Salih Cora Fatih Altaylı’yı kınadı.

Salih Cora’dan Altaylı’ya kınama

Haber61 – Spor Servisi – AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Fatih Altaylı’nın Trabzonspor efsanesi Cemil Usta ve kulüp borçlarının yapılandırılması ile ilgili olarak söylediklerini kınayarak Trabzonspor camiasından özür dileyeme davet etti.

Salih Cora yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2019-2020 futbol sezonuna “Cemil Usta Sezonu” ismini vermesinin ardından Sn. Fatih Altaylı’nın dün akşam Habertürk Televizyonu’ndaki yorumlarını üzülerek takip ettim. 

A Milli Takımımızın eski oyuncularından, Trabzonspor'un efsane kaptanı, beyefendi ve alçakgönüllü kişiliğiyle herkesin sevgi ve saygısını kazanan efsanemiz Cemil Usta hakkındaki “Kaburgacı Cemil Usta” yakıştırması hem Trabzonsporluları hem de futbolseverleri derinden yaralamıştır.

“Ben Trabzonspor Kaptanıyım para için başka takımın kaptanının arkasından sahaya çıkmam" diyerek transfer tekliflerini reddeden ve futbol aşkını armasına feda, ani ve hüzünlü ölümü ile hayata veda eden, camiada da hoş bir seda bırakarak aramızdan ayrılan Cemil Usta kirlenmiş Türk futbolunun en temiz hatıralarından birisidir. Türkiye Futbol Federasyonu’na da böyle bir vefa yakışırdı.

Ayrıca Sn. Altaylı’nın Trabzonspor’un borç yapılandırması yapılan ilk kulüp olmasını “Kayırılıyor” şeklinde yorumlamasını da kınıyorum. Yapılandırma sadece Trabzonspor’a değil bütün kulüpleri kapsamaktadır. Bugüne kadar Türk futbolunda kimlerin kayırıldığını açık yüreklilikle söyleyemeyenlerin Trabzonspor’a çamur atmaya çalışması en basit tabiri ile kolaycılıktır, hedef şaşırtmaktır. Sn. Altaylı’yı Trabzonspor camiasından özür dilemeye davet ediyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber