Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 28 Temmuz 2026 08:31 Güncellenme tarihi: 28 Temmuz 2026 09:01

Pulathane Bulvarı'nda heyelan tepkisi! Sürücüler çözüm bekliyor

Trabzon-Akçaabat hattındaki Pulathane Bulvarı'nda Yıldızlı girişinde meydana gelen zemin çökmesi nedeniyle trafik tek şeride düştü.

Trabzon-Akçaabat hattındaki Pulathane Bulvarı açıldıktan sonra bu hatta önemli bir rahatlama yaşandı.

Fakat bir sorun meydana gelince nedense çözülmesi aylar alabiliyor.

Bazen yaya kaldırımları unutuluyor, bazen trafik lambası konulup geçmek için kullanılacak yerlere yüksek bordürler koyuluyor.

Bunların birçoğu aşıldı, inşaatı devam eden hat üzerindeki sorunların çoğu ortadan kaldırıldı.

Fakat Yıldızlı girişinde yöresel ifade ile ‘kaş’ dediğimiz bölgenin çökmesi ile yine büyük sorun patlak verdi.

Akçaabat’tan Yıldızlı güzergahına gelen araçların yolu kapandı.

Tek şeritli yolu ikiye bölmekte çözüm arayan Karayolları ekipleri bundan bir sonuç alamadı.

Özellikle büyükşehir belediyesi otobüsleri ve kamyonlar burada yola sığmıyor.

Yol huniler, şeritler, ikazsız ve ışıksız tabelalarla bölündü; özellikle akşamları tehlike çok büyük ama ne yazık ki hiçbir bilgilendirme yapılmıyor.

İkinci haftasına giren heyelan sorununa vatandaşlar, yolcular ve özellikle sürücüler bir müdahale bekliyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!