| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 28 Şubat 2026 08:52

Ortahisar'da belediye aracının rengi tartışma konusu oldu

AK Parti’nin eski Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediyesi’ne ait minibüsün renklerini eleştirirken, CHP İlçe Başkanı Haluk Batmaz sert tepki gösterdi; kurumsal renk tartışması sosyal medyada polemik konusu oldu.

AK Parti’nin önceki dönem Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sosyal medya hesabında Ortahisar Belediyesi’ne ait minibüsün renklerini eleştirdi.

Ortahisar Belediyesi’nin kendisine özgü renkleri bulunduğunu belirten Çebi, minibüste bu renkler yerine Cumhuriyet Halk Partisi’nin renklerinin kullanılmasını basitlik ve acizlik olarak yorumladı.
Çebi’nin bu sözlerine CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz çok sert bir üslupla cevap verdi. Peki, Çebi ne dedi?

“Kamu malı olan belediye aracı, CHP’nin kurumsal renkleri ile siyaset yapıyor. Ortahisar Belediyesi’nin değil de CHP’nin aracı gibi boyatılmış.

Ortahisar Belediyesi’nin kurumsal renkleri, CHP’li meclis üyelerinin de oy verdiği ambleminde olduğu gibi mavi-beyazdır. CHP kimliğini hiç bırakmadılar.” Haluk Batmaz da Çebi’nin bu paylaşımı sonrası açtı ağzını, yumdu gözünü:

ortahisarda-belediye-aracinin-rengi-tartisma-konusu-oldu

“AKP’nin görevden azledilmiş ilçe başkanı Selahattin Çebi, görevde olduğu dönemdeki gibi iftirayı, yalanı ve fitneyi bırakmamış; bir yıldan fazladır ihtiyaç sahiplerinin ayağına giderek ihtiyaçlarını karşılayan mobil marketin renkleri üzerinden fitne-fesat işine girişmiştir.

Görevden azledilmiş ilçe başkanı; okumuş, diploma sahibi bir insansın. CHP Tüzüğü’nü zahmet edip okusan, kurumsal rengimizin al bayrağımızdaki kırmızı ve ay-yıldızdaki beyaz olduğunu görecektin. Cahil desem cahil değilsin; iftiracı, müfterisin.

Senin bu saçma sapan çıkışının sebebi o market arabası değil; halefinle arandaki çekişme ve kaybettiğin koltuğu geri alma gayretinde olduğun, sağır sultanın dahi bildiği bir gerçektir.
Müfteri Selahattin, atadığınız İçişleri Bakanı’yla gençlik kollarınızın yaptığı etkinlikte arena arıyorsan, önce oraya bak. Parti-devletini dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde uyguluyorsunuz; önce ona bak. Ortahisar’ın hakka dokunan işlerini, içinizdeki siyasi kavgaya alet etme. Her belediyenin kurumsal kimliği vardır. Kullanılacak renkler bellidir. Bu kadar aciz, basit ve buradan siyaset üretmek hiç yakışmıyor.”

Yorumlar (11)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

E
Erren
4 ay önce

Chp maddi manevi zaten tükenmiş erimiş halde bırakın CHP ile uğraşmayı

A
Ali Altun
4 ay önce

Trabzon da kim olursa olsun hayat bordo mavidir.

B
Bak İşine
4 ay önce

Sallamamatik, birşey bulup salladıkça maaş alan hesabına para yatan insanlardan olmak lazım... Ne prim gördü son malum dönemde...

G
gökhan kesgin
4 ay önce

kim erimiş bitmiş göreceğiz az kaldı

A
Ahmet
4 ay önce

Onca şeye rağmen bence iyi mücadele ediyorlar. Başka parti olsa çoktan tarihin tozlu raflarına karıştırmışlardı. Umarım sağlıklı bir seçim daha görebilirler.

Tüm Yorumlar (11)

E
Erren
4 ay önce

Chp maddi manevi zaten tükenmiş erimiş halde bırakın CHP ile uğraşmayı

A
Ali Altun
4 ay önce

Trabzon da kim olursa olsun hayat bordo mavidir.

B
Bak İşine
4 ay önce

Sallamamatik, birşey bulup salladıkça maaş alan hesabına para yatan insanlardan olmak lazım... Ne prim gördü son malum dönemde...

G
gökhan kesgin
4 ay önce

kim erimiş bitmiş göreceğiz az kaldı

A
Ahmet
4 ay önce

Onca şeye rağmen bence iyi mücadele ediyorlar. Başka parti olsa çoktan tarihin tozlu raflarına karıştırmışlardı. Umarım sağlıklı bir seçim daha görebilirler.

ŞEREFLİ TS
4 ay önce

Hay Allahım dedida bişe

H
halit şengün
4 ay önce

ahmet kaya metin genç in100 milyonu şemdinliye yasladığını ortaya çıkarınca metin genç boş durmuyor hata arıyor,arayın arayın

S
Salih61
4 ay önce

Daha da sert bir cevap hallediyor çerebi :)soyadını bilerek yazdım sen şirin gözükeceğin yere yinede msj yolla çerebi bravo başkan bira daha bu Akp zihniyetinin anlayacağı tonda konuşun blr mercimeğe anlatır gibi

S
sami sami
4 ay önce

yalnız araç güzel dizayn edilmiş güzel temiz görünüyor tebrikler başgan

D
Dayi
4 ay önce

Bu Cebi sürüldü yine gereksiz cikip konusuyor Bunun gibi gereksizler yüzünden millet AKP den soguyor Tayyip olmasa akp nin a si bile kalmaz Sirf medyatik olayim diye konusanlar yüzünden Saba ne renkse Gidince gitmedini bilin Sizi mezara kadar mi cekmeliyiz

Şehri Trabzon
4 ay önce

Güya birşey demiş.sizin bakanlarınız bile tarafsız olması gerekirken akp siyasi danışmanı olmuşlar..