Ortahisar Belediyesi’nin 800 milyonluk borcu gündem oldu! “Rakamlar doğru değil”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesi için açıklanan 800 milyon liralık borç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ortahisar Belediyesi’nin 800 milyonluk borcu gündem oldu! “Rakamlar doğru değil”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ortahisar Belediyesi için açıklanan 800 milyon liralık borç da toplantıda gündeme geldi.

Önceki dönem Ortahisar Belediye Başkanlığı yapmış ve güncel olarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, konu hakkında rakamların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Genç, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

Yerel seçimi geride bıraktık. Halkımız iradesiyle yeni dönemde Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı olarak seçim süreci öncesi ve sonrası şehrimize dair proje ve düşüncelerimi açıklığa kavuşturalım istedik.

Demokratik sistemin en önemli unsurlarından bir tanesi serbest seçimlerdir. Seçim işini 1946 döneminde hatırlarsak, sonraki seçimlerde de halkın iradesinin doğrudan sandığa yansıdığı bir gerçek. Şehrimizde de huzur içerisinde de irade sandığa yansıdı. Halkımıza hizmet etmenin çabası içerisindeyiz. Herkese de çok teşekkür ediyorum.

Şahsımıza duyulan güven nedeniyle Trabzonlulara teşekkür ediyorum 18 ilçe başkanımız 716 muhtarımıza da başarılar diliyorum. İşimiz hizmet. Halkımız bizi yetkilendirdi. Bu sorumluluğu 5 yıl içerisinde söz verdiğimiz tüm projelerimizi bu şehrin evladı olarak taşıyacağız. Yaşanabilir bir şehir olması ve standartlarını yükselmesi için canla başla çalışacağız.

Ortahisar Belediye Başkanımızda halkın iradesiyle seçilmiştir. Görevi kendisine devrettik. Kendisinde başarılar diliyorum. Şunu arzu ederdim; Ortahisar Belediyesi'nin kurucu bir başkanı var. Halkımızı hizmetinde oldu. Trabzonlular oradaki belediyecilik anlayışımızı da takdir etti. Bugün şahsıma bir yetki verdi. İsterdim ki bu bilgileri 10 yıl oraya hizmet eden belediye başkanından almış olsaydı. Polemiklere girmeyeceğim. Halk bize hizmet edin diye görev verdi. 10 yıl boyunca hangi bütçelerle neler yapıldı, şu andaki konumu, durumu, alacağı vereceği ne varsa ayrıca paylaşacağım. Ahmet Bey bizden bilgi alıp açıklama yapsaydı iyi olurdu. Açıklanan rakamlar doğru değil. Bir şekilde kamuoyuyla paylaşacağım.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber