Nusret Yılmaz ve Sibel Suiçmez kongre manşetini Haber61'e verdi

Nusrat Yılmaz Haber61'e konuştu.

Nusret Yılmaz ve Sibel Suiçmez kongre manşetini Haber61'e verdi

Trabzon Barosu Seçimli Olağan Genel Kurulu bugün Kanuni Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Başkanlık için Genel Kurulda 2 aday Avukat Sibel Suiçmez ve Avukat Nusret Yılmaz’ın yarıştı.

Genel Kurul Öncesinde Haber61 Canlı Yayınında bir araya gelerek açıklamalarda bulunan Suiçmez ve Nusret Yılmaz tokalaşarak ve birbirlerine sarılarak başarılar dilediler.



SİBEL SUİÇMEZ'İN AÇIKLAMALRINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NUSRET YILMAZ'IN AÇIKLAMALRINI İZLEMEKI İÇİN TIKLAYIN

“TRABZON BAROSU KİSA SÜREDE TOPARLANACAK”


Suiçmez yaptığı açıklamada, "30 yıldır mensubu olduğum Trabzon Barosuna aday olmak bile çok önemli bir duygu. Trabzon Barosunda gelişen olaylar nedeniyle süreç çok ilginç bir hal aldı. 2 aday olarak yarışıyoruz. Trabzon’a ve Trabzon Barosuna yakışır bir seçim olur. Ve Yeni başkanla birlikte Trabzon barosu çalışmalarını sürdürür. Hukuk ve adil yargılanma yönünde çalışmalar yapacağız. Ne yapacağını bilmeyen vatandaşlara adli yardım sağlayacağız. Trabzon’un önemli meselelerinde söz söyleyen etkin rol oynayan bir baro olacağız. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor ve bu süreçten Trabzon Barosunu da etkilendi. Bu süreçten sonra Trabzon barosunda 3 aday çıktı. 3 arkadaş korkmadan çekinmeden ben daha iyisini yapacağım diye aday oldu. Trabzon Barosu en kısa zamanda toparlanarak çalışmaların devam edecek. Trabzon Barosunda bir kadın ağırlığı her zaman var. Trabzon barosu kadın üye sayısının en fazla olduğu barolardan biri. Bunun yönetime de yansımasını istedik. Ben diğer aday arkadaşımızın da bu konuda çalışma yaptığını biliyoruz. Uzlaşmacı ve çözüm odaklı bir baro olmak için çalışacağız." dedi.

"HESAPLAŞMA VE HELALLEŞME..."

Yılmaz, "Genel kurulun yapılması için çoğunluğa ulaştık. Genel kurullar hesaplaşma ve helalleşme yerledir. Biz bu süreci Trabzon Barosuna yakışır şekilde yapmak arzusundayız. Adayların birbirine saygı ve sevgi ile yapıldığı bir seçim yaşıyoruz her seçimde adaylar iddialı olur ve çalışır. Adaylar bu salona el ele girdiler ve el ele çıkacaklar. Ülkemizin içinden geçtiği hassa durumlar ele alındığında Trabzon Barosu da etkilendi. Ama bu yaraların çabucak sarılacağına ve Trabzon barosunun etkin bir şekilde çalışmalarını yapacağına inanıyoruz. Listemizde ufak bir görüş ayrılığı oldu ancak birazdan kesin listemizi açıklayacağız." şeklinde konuştu.

MANŞETİ ATTILAR

İki aday açıklamalarda bulunmaları sonrasında Haber61 Yayınlar Sorumlusu Tuncay Lakot’un kendilerinden ayrı ayrı kongre manşeti için bir söz istemesi üzerine Sibel Suiçmez, “Birlik beraberlik ve güç”, Nusret Yılmaz ise “Huzur, Misyon – Vizyon, tadilat ve tamirat” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber