| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 15 Ocak 2025 12:21

Meteoroloji'den Trabzon'a uyarı geldi! Kuvvetli sağanak ve kar yağışı bekleniyor

Trabzon'un doğusu için kuvvetli sağanak, yüksek rakımlı bölgeler için kar yağışı uyarısı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 Ocak Perşembe günü için Trabzon ve çevre illere kuvvetli sağanak ve kar yağışı uyarısında bulundu.

Buna göre Perşembe sabah saatlerinden itibaren Trabzon'un doğusu, Rize çevreleri ile Artvin'in kuzey ve doğusunda kuvvetli yağmur, 700 metre rakım üzeri yüksek kesimlerde kuvvetli ve yer yer yoğun (20 cm üzeri) kar yağışı bekleniyor. Vatandaşlara, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları yönünde çağrıda bulunuldu.

MGM'den yapılan bilgilendirme şu şekilde:

Yapılan son değerlendirmelere göre; 16.01.2025 Perşembe sabah saatlerinden itibaren Trabzon'un doğusu, Rize çevreleri ile Artvin'in kuzey ve doğusunda kuvvetli (21-50 kg/m2) yağmur, 700 metre rakım üzeri yüksek kesimlerde kuvvetli ve yer yer yoğun (20 cm üzeri) kar yağışı beklendiğinden ulaşımda aksamalar, heyelan, su baskını, yükseklerde buzlanma, don ve çığ gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kaynak: TAMER ATASOY

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

V
vatandaş
1 yıl önce

heyelanlara dikkatli olunmalı.