Mecliste Trabzonspor’a seslendiler: Sahip çıkın

Büyükşehir Meclisinde Trabzonspor’a seslendi.

Mecliste Trabzonspor’a seslendiler: Sahip çıkın

Haber61 / Haber Servisi

Büyükşehir Belediye Meclisinde başarılı sporculara ve kulüplere ödül ve yardım yapılması görüşmeleri sırasında söz alan Trabzon Büyükşehri Belediye Meclisi Katip üyesi Erhan Nadir Trabzonspor’a seslendi.


Meclis gündemine Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen Başarılı olan Sporcular ve Spor Kulüplerine maddi yardım yapılması ile ilgili madde de ise Trabzon’da şampiyon olan “necmiati, Yenimahalle, Buukalaspor ve Gölçayır Gençlik ve spor kulüplerine 5 bin TL, Bal Ligine çıkan Zağnosspor ve Hekimoğlu Doğanspor’a 6 Bin TL ve 3. Lige yükselen Arsinspor’a 7 Bin TL ve Trabzon Görme Engelliler Futbol takımına 5 Bin TL yardım yapılması müzakere edildi.

TRABZONSPOR SAHİP ÇIKSIN

Yapılan yardımların az bulunması sonrasında bazı meclis üyeleri söz aldı. Bu sırada söz alan katip üye Erhan Nadir Boks Spor kulübünde yöneticilik yaptığını belirterek, “Bireysel sporlara baktığımızda bunlara aslında Trabzonspor’un sahip çıkması lazım. Fenerbahçe spor kulübü Trabzon’daki bütün yetenekli oyuncuları alıp maaşa bağlıyor ve kendi adına yarışmalarını sağlıyor. Trabzonspor olarak baktığımızda hatalar yapılıyor. 2-3 Milyon Eurolar veriliyor. Bu paralar bireysel sporlara verilirse çok başarılar gelir. Bireysel sporlara Trabzonspor da destek versin.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber