KTÜ'de olaylı açılış!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde öğrencilerin düzenlediği etkinlikte yaşananlar şok etti.

KTÜ'de olaylı açılış!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıran öğrenciler için düzenlenen "Hoşgeldin" etkinliğinde güvenlik güçleri ile öğrenciler arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü ve ortaya hoş olmayan görüntüler çıktı. 


TEKME, TOKAT, YUMRUK...

KTÜ'de 2017-2018 eğitim öğretim yılında okula yeni başlayacak öğrenciler için KTÜ Öğrenci Kolektifi tarafından "Hoşgeldin" etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, yeni kayıt yaptıran öğrenciler için mizansen sergileyen KTÜ öğrencileri ile okulun güvenlik güçleri arasındaki gerginlik kavgaya dönüştü. Yaşanan kavga, etkinliğe katılanların cep telefonuyla görüntülendi.


OKUL YÖNETİMİ SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

KTÜ yönetimi tarafından konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, "Hoşgeldin" etkinliğini düzenleyen KTÜ Öğrenci Kolektifi, yaşanan olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber