Kahramanmaraş caddesi yolu hazırlanıyor

Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Maraş Caddesi trafiği ile alakalı konuştu

Kahramanmaraş caddesi yolu hazırlanıyor

Haber61 / Haber Merkezi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon trafiği bizi biraz daha böyle devam ederse B planı uygulayacaklarını söyledi.


Gümrükçüoğlu, “ Maraş caddesinin trafik sıkışıklığı konusunda sorumluluk ve bu vesileyle görev alanı itibariyle görev yürütülen fonksiyonu olmayan icraat yapmış ya da yapacakmış gibi açıklama yapanların ilgilerinden inceliklerinden ötürü teşekkür ederim ama benim önerim budur şudur diye akla mantığa uygun fikirler verecek. Maraş caddesini trafiğe kapatalım diyenlerin bu düşüncesi evlere şenlik bir fikir. Yerin altından girelim diye uzmanlarla çalıştık ama bu mümkün değil. Havaray'ı düşündük en açısından mümkün değil. Dolmuş durakalrını kaldırma dsüşüncesi üzerine uzmanlarla çalıştık ama dolmuş durağını kaldırırsam bütün sistem birbirine giriyor. Eğer durakları kaldırırsak o caddeye 1 dakikada 1,4 minibüs fazla girecek bu kaçınılmaz. Dolmuşların burada kabahati araçların durakta peşpeşe durması. Burada sorumluluk da Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerine ait. gördüler mi cezayı kesecekler başka yolu yok. Şu anda Maraş Caddesinde çalıştığımız husus var. Meydan Parkının altında tek yönlü tek araç geçiyor. Maraş Caddesinden doğu’dan Batıya doğru geçişinin iki araç geçecek şekilde planlamasını yapıyoruz. Bunu B planı olarak düzenliyoruz. Yapılacak iki yada üç cepte bunu çözeceğiz.” kelimelerine yer verdi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber