İYİ Parti Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Adayı Serkan Dübüş oldu

İYİ Parti Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Adayı Serkan Dübüş oldu. Dübüş, "Beşikdüzümüze güzel hizmetler getirmek için desteklerinize talibim" dedi.

İYİ Parti Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Adayı düzenlenen tören ile açıklandı. İYİ Parti Beşikdüzü Belediye Başkanı Adayı Serkan Dübüş oldu.

İYİ Parti Beşikdüzü ilçe binasında düzenlenen törene İYİ Parti Milletvekili Yavuz Aydın, Kurucu üye Ali Sağır, İl Başkanı Fatma Başkan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muhammet Erkan, teşkilat mensupları, partililer ve Beşikdüzü vatandaşları katıldı.

serkan-dubus.webp

Serkan Dübüş bugün düzenlenen basın toplantısında, “bizim en büyük hedefimiz şehirdeki potansiyeli ortaya çıkartmaktır. Ortak aklın ön planda olduğu katılımcı bir belediyecilik yapacağız. Hiç bir hemşerimiz ayrımcılığa maruz kalmayacak. Sevgi ve saygı diliyle yöneteceğiz. Bilim sanat ve spora önem vereceğiz. Bunların yanında gençlerimiz için yeni istihdam sahaları oluşturacağız. Sizlerin de desteğiyle çocuklarımız için aydınlık bir gelecek için el ele yürüyeceğiz. Birlikte başaracağız. Beşikdüzümüze güzel hizmetler getirmek için desteklerinize talibim." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İl Başkanı Fatma Başkan konuşmasında, "genel seçimlerde partimizin en çok oy alan vekilimizin ilçesindeyiz. Birlikte el ele omuz omuza Beşikdüzü'nde inşallah iyi parti belediyeciliğini kazanacağız. İnşallah beraber birlikte kazanacağız. Tarihi bir gün Allah'ın izniyle 1 Nisan sabahı yine el ele omuz omuza olacağız. Partimizi büyük noktalara çıkaracağız.” ifadelerini kullandı.

“1 NİSAN SABAHI İYİ PARTİ GÜNEŞİMİZİ ASACAĞIZ”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, “uzun bir süreç yaşandı. Türkiye siyaseti iki kutuplu siyasete nasıl tıkandıysa aynı durum Beşikdüzü'nde de yaşandı. Türkiye siyasetine bakınca iki kutup arasına sıkışmış bir siyaset olduğunu görüyoruz. Sıkışmış siyasete 3. yolu açtık. umutsuz olan hemşerilerimize yeni bir umut ışığı açtık. öncelikle iddiamızı ortaya koyan ve ilk meşaleyi yakan aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Onlar şu an arkamızdalar. Minnetlerimi sunuyorum.

Trabzon'u ve ilçeleri ortak akılla yönetmeye talip olduk. Gelin hep beraber bu şehri yönetelim dedik. Baktığımız zaman diğer siyasi partilerdeki çalkantıyı hep beraber gördük. Hemşerilerimizin fotoğrafı pek net göremedi. Ortak akıl davetini yapmaya ve sürdürmeye devam edeceğiz.

“BİZİM BİR HAYALİMİZ VAR: BELEDİYELERİ ALMAK”

Bu süreçte yaptığımız istişareler neticesinde hemşerilerimizin fotoğrafı net görememesi bizi daha derin araştırmalara sevk etti. Beşikdüzü tarihi günü yaşıyor. Bu tarihi günü herkes konuşacak. Zaferle sonuçlanacak. 1 Nisan sabahı Belediye Binamızın üstüne İYİ Parti güneşini asacağız. Adayımızın elini aday adaylarımız kaldıracak. Daha 7 aylığız 5 yıl içinde neler yapacağımı sizler tahmin edin. Ben tuttuğumu koparttım. Sonuna kadar hep beraber kazanacağız. Hayaller gerçeklerin dığum sancısıdır. Bizim bir hayalimiz var, belediyeleri almak. 1 Nisan sabahı o çocuk doğacak. “ ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler