İsmail Saymaz'dan flaş iddia; "Zorluoğlu kendini müdür atadı, maaş alıyor"

Ünlü gazeteci İsmail Saymaz twitter üzerinden flaş bir iddiada bulundu. Saymaz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu'nun kendisini TRABEL'e müdür olarak atayarak maaş aldığını iddia etti

İsmail Saymaz'dan flaş iddia; "Zorluoğlu kendini müdür atadı, maaş alıyor"

Hürriyet'in tecrübeli muhabirlerinden İsmail Saymaz, sosyal medyadan dikkat çeken bir iddia ortaya koydu. Bazı belgeler paylaşan Saymaz, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun kendisini Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TRABEL şirketinin müdür olarak atadığını ve buradan maaş aldığını öne sürdü.

İSMAİL SAYMAZ: AYNI REFLEKSİ AK PARTİ'DEN DE BEKLİYORUZ

Gazeteci İsmail Saymaz, atamanın belgesini paylaşarak, "Kendisini belediye ait şirketin yönetimine atayan CHP’li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, bu görevinden istifa etti.  Aynı refleksi AK Parti’den de bekliyoruz. Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da kendisini TRABEL adlı şirketin başına atamış ve maaş alıyor." yorumunda bulundu.

Konuyla ilgili Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden ise  henüz bir açıklama yapılmadı.

İşte Saymaz'ın paylaştığı o belge; (resmi büyütmek için üzerine tıklayın)

sicil gazetesi

NE OLMUŞTU?

İzmir Karaburun'un CHP'li Belediye Başkanı Girgin Erdoğan, kendisini belediye şirketine müdür olarak atamış, sosyal medyada yükselen tepkilerin ardından ise maaşını eğitime bağışladığını açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber