Hekimoğlu Trabzon’dan hakem isyanı!

Hekimoğlu Trabzon, Nigde Anadolu maçındaki hakem hatalarına isyan etti.

Hekimoğlu Trabzon’dan hakem isyanı!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon FK, 17. Hafta karşılaşmasında Niğde Anadolu FK ile karşılaştı.

26.12.2020 Cumartesi saat 13:00’de başlayan ve Ortahsiar Yavuz Selim Stadında oynanan karşılaşmayı Erdem Temel yönetti. Temel’in yardımcılıklarını Cemalettin Gündoğdular ve Arda Darcan yaptı. Müsabakanın 4. hakemi ise Erdem Demirtaş oldu.

Karşılaşmanın 1. Dakikasında Batuhan Karadeniz ile 1-0 öne geçen Hekimoğlu Trabzon, 16. dakikada Batuhan Karadeniz’in penaltıdan kaydettiği golle skoru 2-0 yaptı. 45. Dakikada Niğde Anadolu FK’dan Fatih Akay skoru 2-1 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

71. dakikada Fatih Akay skoru 2-2 yaparken 75. Dakikada yine Fatih Akay skoru 3-2 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmadı Hekimoğlu Trabzon Niğde Anadolu FK’ya 3-2 mağlup oldu.

YARDIMCI HAKEME TEPKİ

Karşılaşma 2-1 Hekimoğlu Trabzon lehine devam ederken Burhan rakibiyle girdiği mücadele sonrası topu alıp rakip ceza sahasına girdi ancak temas olmamasına rağmen yardımcı hakem Cemalettin Gündoğdular faul gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Yine aynı yardımcı hakem maçın son bölümündeki Hekimoğlu Trabzon golünü de ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

Hekimoğlu Trabzon hakemin bu yanlış kararlarına isyan edip, Manisaspor ile yaptığı zirve yarışına da atıfta bulunarak hakem Cemalettin Gündoğdular’ın Manisa bölgesi hakemi olduğuna dikkat çektiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber