Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 06 Ağustos 2026 08:42 Güncellenme tarihi: 06 Ağustos 2026 09:45

Haluk Batmaz, Yeni Parti Ortahisar Kurucu İlçe Başkanı oldu: "Yeni nesil siyaset anlayışıyla yola çıktık"

Yeni Parti'nin Trabzon'daki teşkilatlanma süreci devam ediyor. Haluk Batmaz, yaptığı açıklamayla Yeni Parti Trabzon Ortahisar Kurucu İlçe Başkanlığı görevine getirildiğini duyurdu.

Yeni Parti'nin Trabzon'daki yapılanması sürerken, Haluk Batmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Ortahisar Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirildiğini açıkladı.

Batmaz, paylaşımında görevi büyük bir sorumluluk olarak gördüğünü belirterek, yeni nesil siyaset anlayışıyla toplumun farklı kesimlerinin sesi olmayı hedeflediklerini ifade etti.

"KURUCU İLÇE BAŞKANI OLARAK GÖREVLENDİRİLDİM"

Haluk Batmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli hemşehrilerim,

Yeni Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanlığı görevine, kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirilmiş bulunuyorum.

Dün edindiğimiz tecrübeler, verdiğimiz mücadele ve biriktirdiğimiz kararlılık; bugün çıktığımız bu yolun en güçlü teminatıdır. Yaşanan hukuksuzluklara, dayatmalara ve irade gaspına karşı duruşumuz, bu yolculuğun en sağlam zeminidir.

Bu görevi; yeni nesil siyaset anlayışıyla yoksulların, işsizlerin, emeklinin, gençlerin ve çiftçinin sesi olmak; adalet, demokrasi ve halkın iradesini esas alan bir anlayışla Ortahisar'ımızın her sokağına, her mahallesine umut olmak için büyük bir sorumluluk olarak görüyorum.

Hedefimiz; ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, birlikte üretmek ve birlikte yönetmektir. Kapımız da gönlümüz de tüm hemşehrilerimize sonuna kadar açıktır.

Çıkmış olduğumuz bu yolda, desteğiniz ve katkınız bizlere güç verecektir.

Saygılarımla."

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Z
Zeynep
22 dakika önce

Yeni nesil siyaset anlayışında belediye kasalarını boşaltmak mı var?