Hakan Orhan: "Baro Başkanının tutuklu olması…”

Avukat Hakan Orhan Haber61’e konuştu

Hakan Orhan: "Baro Başkanının tutuklu olması…”
Seçimli Olağan Genel Kurulu ile yeni başkanını belirleyecek olan Trabzon Barosu avukatlarından Hakan Orhan Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.
 
Orhan Genel Kurulu ile ilgili olarak, “Seçim yarın. Bugün diğer çalışmalar yapılacak. Baronun faaliyetleri görüşülecek. Arkadaşlarımız Sibel Suiçmez ve Nusret Yılmaz yarışacak. Bizim kazananın Trabzon Barosu olmasını beklediğimiz bir seçim. Tabi hepimizin bir oyu var. Oyumuzu kullanacağız ama kazanan kim olursa olsun Pazartesinden itibaren onun yanında olacağız ki, baromuz amacına uygun hareket edebilsin” dedi.

Baro Başkanı Orhan Öngöz’ün tutuklu olması ile ilgili de konuşan Hakan Orhan, “Kendi adıma konuşursam Baro başkanının her ne sebeple tutuklu olması, şuanda burada olamaması üzücü bir durum. Biz hukukçuyuz, biz algılara söylenenlere göre değil, delile göre konuşmamız gerekir. O nedenle burada olması bizim için daha iyi olurdu.” İfadelerini kullandı.

HAKAN ORHAN'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber