Gelecek Partisi Trabzon'da teşkilatlanma çalışmasına başladı

Gelecek Partisi Trabzon'da basın toplantısı gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Trabzon'da teşkilatlanma çalışmasına başladı

Haber61 Haber Servisi

Gelecek Partisi Dış Politika Başkanı Kani Torun Trabzon da basınla bir araya geldi. Kahvaltılı basın toplantısında Türkiye ve Trabzon siyaseti konuşuldu. Ayrıca Kani Torun Gelecek Partisi'nin il başkanının Hasan Kamil Velioğlu olduğunu belirtti.

İlk sözü alan İl başkanı Hasan Kamil Velioglu "Teşkilatlanma çalışmalarına bugün bismillah diyerek başlıyoruz." dedi.

Gelecek Partisi Trabzon'da teşkilatlanma çalışmasına başladı

Daha sonra Kani Torun sözü alarak "  Gelecek partisi olarak 12 Aralık itibariyle bir yola çıktık. Bu süre içerisinde il teşkilatını oluşturmaya devam ediyoruz. 67 il teşkilatını oluşturduk. Trabzon bizim için çok önemli. Burada il başkanımızın atanmasını duyurmak için burada bulunuyoruz. İl başkanımız Hasan Kamil Velioğlu'nu zaten hepiniz tanıyorsunuz" ifadelerini kullandı  

İl başkanı Hasan Kamil Velioğlu yeni yönetim yapısında bilgi vererek " Trabzon'un dinamikleriyle görüşüp, en doğru yönetim nasıl olacak onu bulmaya çalışacağız. Genç arkadaşlarımızın ve kadın arkadaşlarımızın çok olmasına liyakat sahibi genç  ve kadın yöneticiler seçeceğiz."ifadelerini kullandı.

Kani Torunoğlu il baskani seçmekteki kriterleri açıklayarak "İl başkanı seçerken temel kriterler var birincisi ahlaklı. Tanınan dürüst, ahlaklı bir kişi olacak, özel bir de şartımız var. 15 temmuz darbe teşebbüsü gibi yapılarla ilişkisi olmayacak. İl başkanı seçerken kriterlerimiz bunlar. Hasan bey de bu kriterlere uygun bir arkadaşımız." dedi

Gelecek Partisi il başkanı Hasan Kamil Velioğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler