DKBB 1. Olağan meclis toplantısı yapıldı

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği ilk meclis toplantısını yaptı

DKBB 1. Olağan meclis toplantısı yapıldı


Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) 2020 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun başkanlığında yapıldı.

Trabzon’da düzenlenen DKBB 1. Olağan Meclis Toplantısı’na Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı.
 
ENCÜMEN ÜYELERİ SEÇİLDİ
Toplantıda ilk olarak Encümen Üyeliği seçimi yapıldı. Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy,  İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen Üyeliğine seçildi.
 
FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ
Encümen seçimi sonrası açık oylama ile Denetim Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu seçimi yapıldı. DKBB 1. Olağan Meclis Toplantısı, 2019 yılı Faaliyet Raporu ve kesin hesabının görüşülüp, oy birliği ile kabul edilmesinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler