Dernekpazarı'nda eğitim gören öğrencilerden Haber61’e ziyaret!

Trabzon’da öğrenciler Haber61’i ziyaret edip habercilik ve tv yayınları konusunda bilgi aldılar.

Dernekpazarı'nda eğitim gören öğrencilerden Haber61’e ziyaret!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinde bulunan Dernekpazarı Atartürk İlkokulu, Dernek Pazarı Atatürk Ortaokulu ve Dernekpazarı İmamhatip Ortaokulu öğrencileri Haber61’in misafiri oldular ve haberin mutfağına girdiler. Okul Müdürü ve öğretmenlerin de eşlik ettiği ziyarette haber servisi ve Haber61TV stüdyosunu gezen öğrenciler, spikerlik heyecanını da deneyimlediler. Ayrıca ekibimizle beraber sokak röportajlarına çıkan öğrenciler hazırlamış oldukları soruları vatandaşlara sordular.

Oldukça heyecanlı gözüken öğrenciler, kamera karşısında hünerlerini sergilediler.

Rehber Öğretmen Zeynep Eyüpoğlu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Biz Dernekpazarı Atatürk ilkokulu, Dernekpazarı Atatürk Ortaokulu ve Dernekpazarı İmamhatip Ortaokulu olarak bir proje geliştirdik. Projemizin ismi “Değerlerimle varım” olarak belirlendi. Bu projede öğrencilerimizdeki olumlu davranışları, saygı ve diğer kavramlarımızla ilgili değerlerimizi geliştirmek için bu projeyi başlattık. Projemizin de ödülü olarak öğrencilerimizi bir takım gezilere götürdük. Bu bizim ilk gezimizdi. Öğrencilerimizde bir farkındalık oluşturmak istedik. Haber61’e “Biz stüdyonuzu gezmek istiyoruz, sokak röportajları yapmak istiyoruz” diye bir teklif götürdük. Bizi kırmadılar. Stüdyoyu bize mükemmel bir şekilde gezdirdiler. Bizim ve çocuklar için çok güzel bir deneyim oldu. Aynı zamanda bakanlığımızın bize hedef olarak belirlediği rehberlik servislerinin tanıtılması olarak belirdiğimiz konuyu vatandaşlarımıza sorduk. Onlara da bir farkındalık yaratmak istedik. Çünkü son zamanlarda basında özel eğitimle alakalı bolca haber yer almaktaydı. “ ifadelerini kullandı.

Eyüpoğlu son olarak “Bize verdikleri tüm destek için Haber61 ailesine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca gezimizde hiçbir desteğini esirgemeyen Okul Müdürümüz Ali Sait Abdioğlu’na, Okul İdaremize, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve İlçe Kaymakamlığımıza çok teşekkür ediyoruz. “ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber